Karwei wordt afhaalpunt voor pakjes | RetailDetail

Karwei wordt afhaalpunt voor pakjes

Karwei wordt afhaalpunt voor pakjes

Vanaf komende vrijdag gaat iedere vestiging van bouwmarktketen Karwei fungeren als PostNL Pakketpunt. Daarmee wordt het voor klanten van een groot aantal webwinkels mogelijk om een pakketje te laten afleveren bij de dichtstbijzijnde vestiging van Karwei en deze daar af te halen.

130 extra afhaalpunten voor PostNL

Bouwmarkten hebben naast supermarkten de ruimste openingstijden in de Nederlandse detailhandel en zijn daardoor bij uitstek geschikt voor dit soort diensten, weet vakblad Mix. Bij het PostNL Pakketpunt kunnen ook pakketjes verstuurt worden of zendingen van webwinkels als retour worden aangeboden.

 

Voor Karwei is het voordeel dat meer klanten over de vloer komen, PostNL heeft er een breed netwerk aan afhaalpunten bij: Karwei is een franchiseformule van Intergamma en heeft een landelijk netwerk van meer dan honderddertig bouwmarkten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Intergamma rondt overname grootste franchisenemer af

18/07/2018

De Intergamma-groep boven Gamma en Karwei heeft de overname afgerond van zijn grootste franchisenemer, Van Neerbos Groep. De overname was in februari al getekend, maar moest nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten. 

Intergamma stelt Sebastiaan de Jong aan als CCO

06/07/2018

Sebastiaan de Jong vervoegt eind dit jaar de directie van Intergamma. De 44-jarige zal er vanaf oktober als commercieel directeur mee de verantwoordelijkheid dragen over Gamma Nederland, Gamma België en Karwei.

Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Minder doe-het-zelfwinkels ondanks omzetgroei

12/04/2018

Steeds meer Nederlanders gaan thuis zelf aan de slag, maar het aantal doe-het-zelfwinkels waar ze terechtkunnen neemt af. De winkels die blijven, noteren wel al vier jaar op rij een mooie omzetgroei, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Bakker.com start door als e-commerceplatform en fulfilmentpartner

09/04/2018

Bakker.com, het voormalige postorderbedrijf voor tuinartikelen, maakt een doorstart. Een team ondernemers neemt op initiatief van de Globitas het bedrijf over en wil er zowel een consumentenplatform als fulfilmentpartner van maken.