Nieuwe Hubo XL geopend in Bilthoven | RetailDetail

Nieuwe Hubo XL geopend in Bilthoven

Nieuwe Hubo XL geopend in Bilthoven

Op 15 oktober is in Bilthoven een nieuw filiaal van Hubo XL geopend. Het is ondertussen al de 157e vestiging van de doe-het-zelfketen in Nederland. De winkel bevindt zich op de plek waar ooit één van de eerste doe-het-zelfzaken in Nederland de deuren opende.

"Marktpotentie aanwezig"

Met de komst van Hubo krijgt Bilthoven opnieuw een doe-het-zelfzaak, want die was er sinds enkele jaren niet meer aanwezig. "In eerste instantie leek het riskant om in deze tijden een winkel te openen, maar er was marktpotentie in Bilthoven aanwezig en bovendien ligt het dieptepunt van de crisis inmiddels achter ons", zegt ondernemer Reiko Bos. "Ook het moment van de start is goed: er vinden weer regelmatig verbouwingen plaats en de huizenmarkt trekt ook weer aan."

 

De Hubo XL in Bilthoven heeft een oppervlakte van 700 m². Er is een maatwerkplein met ruimte voor schuifdeurkasten op maat, binnen- en buitendeuren en zonwering, en een werkplaats waar ideeën van klanten kunnen worden uitgewerkt.

 

"Het is een mooie winkel, waar klanten op maat worden geadviseerd en geholpen. Daar ligt ook de kracht van onze formules: met deskundige medewerkers die consumenten helpen om van een probleem naar een oplossing te komen. En met Hubo zitten we, na lastige jaren, weer volop in de lift", zegt Gertjo Janssen, directeur van formule-eigenaar DGN Retail.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Minder doe-het-zelfwinkels ondanks omzetgroei

12/04/2018

Steeds meer Nederlanders gaan thuis zelf aan de slag, maar het aantal doe-het-zelfwinkels waar ze terechtkunnen neemt af. De winkels die blijven, noteren wel al vier jaar op rij een mooie omzetgroei, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Bakker.com start door als e-commerceplatform en fulfilmentpartner

09/04/2018

Bakker.com, het voormalige postorderbedrijf voor tuinartikelen, maakt een doorstart. Een team ondernemers neemt op initiatief van de Globitas het bedrijf over en wil er zowel een consumentenplatform als fulfilmentpartner van maken. 

"Bouwmarkt Hornbach het goedkoopst"

28/03/2018

De Nederlandse Consumentenbond wijst Hornbach opnieuw aan als de meest voordelige bouwmarkt van Nederland. De prijzen van doe-het-zelfartikelen blijken bij de Duitse bouwmarktketen gemiddeld 13% goedkoper dan bij de concurrenten.

Hornbach groeit boven de vier miljard euro omzet

23/03/2018

De Duitse bouwmarktketen Hornbach haalde in zijn vorige boekjaar, dat 28 februari afliep, meer dan vier miljard euro omzet. De totale omzetgroei bedroeg 5,1%: in Nederland was er dubbelcijferige groei, de Duitse thuismarkt stagneert.