Nieuwe Hubo XL geopend in Bilthoven

Nieuwe Hubo XL geopend in Bilthoven

Op 15 oktober is in Bilthoven een nieuw filiaal van Hubo XL geopend. Het is ondertussen al de 157e vestiging van de doe-het-zelfketen in Nederland. De winkel bevindt zich op de plek waar ooit één van de eerste doe-het-zelfzaken in Nederland de deuren opende.

"Marktpotentie aanwezig"

Met de komst van Hubo krijgt Bilthoven opnieuw een doe-het-zelfzaak, want die was er sinds enkele jaren niet meer aanwezig. "In eerste instantie leek het riskant om in deze tijden een winkel te openen, maar er was marktpotentie in Bilthoven aanwezig en bovendien ligt het dieptepunt van de crisis inmiddels achter ons", zegt ondernemer Reiko Bos. "Ook het moment van de start is goed: er vinden weer regelmatig verbouwingen plaats en de huizenmarkt trekt ook weer aan."

 

De Hubo XL in Bilthoven heeft een oppervlakte van 700 m². Er is een maatwerkplein met ruimte voor schuifdeurkasten op maat, binnen- en buitendeuren en zonwering, en een werkplaats waar ideeën van klanten kunnen worden uitgewerkt.

 

"Het is een mooie winkel, waar klanten op maat worden geadviseerd en geholpen. Daar ligt ook de kracht van onze formules: met deskundige medewerkers die consumenten helpen om van een probleem naar een oplossing te komen. En met Hubo zitten we, na lastige jaren, weer volop in de lift", zegt Gertjo Janssen, directeur van formule-eigenaar DGN Retail.

Tags: