Pipoos opent nieuwe winkel in Amsterdam

Pipoos opent nieuwe winkel in Amsterdam

Op 25 juni zal op de Amsterdamse Ceintuurbaan de dertigste vestiging van hobby- en knutselketen Pipoos de deuren officieel openen. Het wordt de negende winkel volgens het nieuwe concept.

"Iedereen komt er langs"

De speciaalzaak voor hobby-artikelen bestaat sinds 1992 en maakt sinds enkele jaren deel uit van de Zweedse hobbygigant Panduro. Die heeft meer dan honderd winkels verspreid over heel Europa. Op 25 juni komt er daar nog eentje bij, in de Ceintuurstraat van de Nederlandse hoofdstad.

 

Directeur Wouter de Keizer van Pipoos, die naast 26 filialen in Nederland ook vier winkels in België heeft, is alvast erg tevreden over de locatie van de nieuwe winkel: iedereen komt wel langs de Ceintuurbaan op weg naar school of werk.

 

Deze winkel is de negende van de keten die wordt ingericht naar het nieuw concept van moederbedrijf Panduro. Dat betekent ruim 6000 artikelen onder één dak voor elke denkbare hobby, zoals kinderknutselen, tekenen/schilderen, sieraden/accessoires, haken/breien, papier/scrapbooking, bakken en home deco.

Tags: