Posthuma Groep neemt twee Gamma’s over

Posthuma Groep neemt twee Gamma’s over

De Posthuma Groep heeft een overeenkomst bekomen met Dirk en Tom Bouts voor de overname van de Gamma's in Roermond en Echt. Posthuma Groep heeft ook al 19 filialen van Karwei in handen.

Overname na dertig jaar


Dirk en Tom Bouts waren meer dan 30 jaar franchisenemer bij Intergamma, maar hebben nu dus besloten om hun twee filialen van Gamma over te laten aan het familiebedrijf Posthuma Groep. Die zegt alvast tevreden te zijn met de overname en meent ook dat de twee filialen van Gamma niet in conflict staan met de 19 winkels van Karwei die ze in handen hebben.

 

"Natuurlijk hebben wij met 19 winkels een zeer groot Karwei-hart dat nu niet minder snel zal kloppen. Ook leveren wij met de oprichter van ons bedrijf, Douwe Posthuma, een betrokken Karwei-commissaris bij Intergamma. Maar vooral zijn wij een veelzijdige en expansieve onderneming op het gebied van bouwmarkten, bouwen, vastgoed en participatie. Voor de lange termijn is er een 'doorwinkelstrategie'. De verwerving van een paar prachtige winkels van de marktleider in doe-het-zelf past daarin perfect."

Tags: