Praxis laat klussers projecten delen op Maakk.nl | RetailDetail

Praxis laat klussers projecten delen op Maakk.nl

Praxis laat klussers projecten delen op Maakk.nl

Doe-het-zelfketen Praxis heeft met Maakk.nl een klussersplatform gelanceerd. Daar kunnen doe-het-zelvers hun projecten delen of kunnen ze inspiratie opdoen. Er wordt - uiteraard - ook doorgelinkt naar de webwinkel van Praxis.

Vragen stellen aan personeel

Op Maakk.nl kunnen klussers allerhande tips vinden over hoe ze bepaalde zaken moeten aanpakken. Alles wordt daarbij netjes in verschillende stappen uitgelegd. Als de bezoeker toch nog vragen heeft, dan kan hij die stellen aan andere gebruikers van de website of aan het personeel van Praxis.


"Dit is het eerste klusplatform dat zich richt op vragen tijdens het klussen", vertelt Roy van Keulen, directeur Klant bij Maxeda, aan Twinkle. "Op de site staan klusrecepten uitgelegd en kunnen mensen te allen tijde vragen stellen aan andere klussers of aan ons personeel in de winkels. Wij willen klussend Nederland weer het vertrouwen geven om iedere klus zelf uit te voeren."


Bij de uitleg staan verder steeds alle benodigdheden. Als die verkrijgbaar zijn in de webwinkel van Praxis, dan zal er een rechtstreekse link beschikbaar zijn. De klusser die zijn boodschappenlijstje online zet, kan ook zelf aangeven bij welke andere online verkopers hij de producten heeft gekocht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Minder doe-het-zelfwinkels ondanks omzetgroei

12/04/2018

Steeds meer Nederlanders gaan thuis zelf aan de slag, maar het aantal doe-het-zelfwinkels waar ze terechtkunnen neemt af. De winkels die blijven, noteren wel al vier jaar op rij een mooie omzetgroei, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Bakker.com start door als e-commerceplatform en fulfilmentpartner

09/04/2018

Bakker.com, het voormalige postorderbedrijf voor tuinartikelen, maakt een doorstart. Een team ondernemers neemt op initiatief van de Globitas het bedrijf over en wil er zowel een consumentenplatform als fulfilmentpartner van maken. 

"Bouwmarkt Hornbach het goedkoopst"

28/03/2018

De Nederlandse Consumentenbond wijst Hornbach opnieuw aan als de meest voordelige bouwmarkt van Nederland. De prijzen van doe-het-zelfartikelen blijken bij de Duitse bouwmarktketen gemiddeld 13% goedkoper dan bij de concurrenten.

Hornbach groeit boven de vier miljard euro omzet

23/03/2018

De Duitse bouwmarktketen Hornbach haalde in zijn vorige boekjaar, dat 28 februari afliep, meer dan vier miljard euro omzet. De totale omzetgroei bedroeg 5,1%: in Nederland was er dubbelcijferige groei, de Duitse thuismarkt stagneert.