Praxis Megastore Breda (her)opent zaterdag de deuren

Praxis Megastore Breda (her)opent zaterdag de deuren

De Megastore van doe-het-zelfketen Praxis in Breda mag op 28 maart zijn heropening vieren. De winkel van meer dan 9.000 m² is heringericht volgens het nieuwe 'meer Praxis'-concept.

"Nieuwe look en feel"

De winkel is de grootste bouwmarkt van Praxis in het zuiden van Nederland en zal meer dan 5.000 extra producten verkopen, bovenop het klassieke assortiment van de bouwmarktketen. "De winkel krijgt naast het grote assortiment en focus op inspiratie een hele nieuwe look en feel, waarbij klanten worden geholpen afdelingen en producten sneller te vinden. Ook kan men in deze winkel terecht voor het huren van gereedschap van Boels of vervoer van Hertz", stelt winkelmanager Erik Stoltenborgh.

 

De vestiging in Breda is de tweede die het nieuwe concept gebruikt: begin 2014 opende de eerste in zijn soort de deuren in Eindhoven. In Breda komen daar een aantal extra's bovenop, zoals een schoonmaakwereld, een dierconcept en een afdeling met zelfmaakmeubelen. "Ook wordt het gereedschap in Breda gepresenteerd per klus, in plaats van op productsoort of merk", zegt commercieel directeur Saskia Eveleens.

 

Nieuw is ook een Opa's Klusschuur, waar klanten klustips kunnen vragen bij een ervaren klusser en zelfs hulp kunnen krijgen bij het uitvoeren van kleine klusjes.

Tags: