Praxis opent doe-het-zelfportaal voor derden

Praxis opent doe-het-zelfportaal voor derden

Praxis heeft zijn online platform opengesteld voor andere aanbieders van doe-het-zelfproducten. Zo wil de bouwmarktketen graag een portaal uitbouwen waar doe-het-zelvers alle mogelijke producten kunnen vinden.

Alles verkopen

Voortaan kunnen leveranciers en andere webwinkels hun producten rechtstreeks aanbieden via Praxis.nl. Zo wil de keten zijn online aanbod aanzienlijk uitbreiden met de hulp van een aantal partners. "Praxis bestaat 36 jaar en we zijn een vertrouwd adres. De service en garantie liggen bij ons. De bezorging wordt door de partner geregeld. Dit is een efficiënte manier om 'alles' te kunnen verkopen", zegt directeur Klant, Roy van Keulen, aan Twinkle.

 

Wie een bestelling doet bij de partners kan voortaan ook online betalen via Buckaroo. Voor de eigen webwinkel van Praxis is dat momenteel nog niet mogelijk: klanten die producten kopen bij Praxis zelf kunnen die enkel afhalen en betalen in de winkels. Praxis opende pas begin vorig jaar zijn online winkel en breidt het gamma producten met dit systeem gevoelig uit.

Tags: