Praxis opent doe-het-zelfportaal voor derden | RetailDetail

Praxis opent doe-het-zelfportaal voor derden

Praxis opent doe-het-zelfportaal voor derden

Praxis heeft zijn online platform opengesteld voor andere aanbieders van doe-het-zelfproducten. Zo wil de bouwmarktketen graag een portaal uitbouwen waar doe-het-zelvers alle mogelijke producten kunnen vinden.

Alles verkopen

Voortaan kunnen leveranciers en andere webwinkels hun producten rechtstreeks aanbieden via Praxis.nl. Zo wil de keten zijn online aanbod aanzienlijk uitbreiden met de hulp van een aantal partners. "Praxis bestaat 36 jaar en we zijn een vertrouwd adres. De service en garantie liggen bij ons. De bezorging wordt door de partner geregeld. Dit is een efficiënte manier om 'alles' te kunnen verkopen", zegt directeur Klant, Roy van Keulen, aan Twinkle.

 

Wie een bestelling doet bij de partners kan voortaan ook online betalen via Buckaroo. Voor de eigen webwinkel van Praxis is dat momenteel nog niet mogelijk: klanten die producten kopen bij Praxis zelf kunnen die enkel afhalen en betalen in de winkels. Praxis opende pas begin vorig jaar zijn online winkel en breidt het gamma producten met dit systeem gevoelig uit.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Intergamma rondt overname grootste franchisenemer af

18/07/2018

De Intergamma-groep boven Gamma en Karwei heeft de overname afgerond van zijn grootste franchisenemer, Van Neerbos Groep. De overname was in februari al getekend, maar moest nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten. 

Intergamma stelt Sebastiaan de Jong aan als CCO

06/07/2018

Sebastiaan de Jong vervoegt eind dit jaar de directie van Intergamma. De 44-jarige zal er vanaf oktober als commercieel directeur mee de verantwoordelijkheid dragen over Gamma Nederland, Gamma België en Karwei.

Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Minder doe-het-zelfwinkels ondanks omzetgroei

12/04/2018

Steeds meer Nederlanders gaan thuis zelf aan de slag, maar het aantal doe-het-zelfwinkels waar ze terechtkunnen neemt af. De winkels die blijven, noteren wel al vier jaar op rij een mooie omzetgroei, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Bakker.com start door als e-commerceplatform en fulfilmentpartner

09/04/2018

Bakker.com, het voormalige postorderbedrijf voor tuinartikelen, maakt een doorstart. Een team ondernemers neemt op initiatief van de Globitas het bedrijf over en wil er zowel een consumentenplatform als fulfilmentpartner van maken.