DA Drogisterij opent vestiging in AMC Amsterdam | RetailDetail

DA Drogisterij opent vestiging in AMC Amsterdam

DA Drogisterij opent vestiging in AMC Amsterdam

DA heeft een vestiging geopend in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Deze nieuwe drogisterij is voorzien van het nieuwe DA-winkelconcept met de drie onderdelen Fris, Gezond en Mooi.

Beleving en service centraal

De nieuwe DA combineert in haar winkelconcept schoonheid en gezondheid, en zou overzichtelijker en toegankelijker moeten zijn. Bedoeling is dat de omgeving inspireert en dat de klant er kan proberen, testen, ruiken en ervaren.

 

Producten voor de persoonlijke verzorging zijn te vinden binnen het onderdeel Fris. Het onderdeel Gezond biedt dan weer producten aan die de klant helpt fit te worden en te blijven. In het onderdeel Mooi vinden klanten merken voor cosmetica en geuren. Daarnaast is er een groot aanbod aan natuurlijke producten, zoals Louis Widmer en Zarqa.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.