De Tuinen opent 1000e NBTY-vestiging in Markthal Rotterdam | RetailDetail

De Tuinen opent 1000e NBTY-vestiging in Markthal Rotterdam

De Tuinen opent 1000e NBTY-vestiging in Markthal Rotterdam

De Tuinen opent binnenkort een nieuw filiaal in de Markthal Rotterdam, meteen de duizendste winkel van moederbedrijf NBTY Europe.

1000e winkel NBTY Europe

NBTY Europe is vooral groot in het Verenigd Koninkrijk, waar het onder andere Holland & Barrett en GNC uitbaat. In Nederland is het het moederbedrijf van gezondheidswinkelketen De Tuinen. Die keten zal een nieuw filiaal openen in de Markthal Rotterdam, wanneer die zijn deuren opent in oktober.

 

De Tuinen werd in 1981 opgericht in Den Haag en 22 jaar later overgenomen door de Britse keten Holland & Barrett, een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf NBTY. Dankzij die overname werd het assortiment voedings- en sportsupplementen flink uitgebreid. De Tuinen heeft momenteel bijna 150 filialen in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.