Dille & Kamille start sociaal netwerk voor medewerkers

Dille & Kamille start sociaal netwerk voor medewerkers

Dille & Kamille heeft het sociaal intranet DenK gelanceerd. Op die manier wil de keten ervoor zorgen dat binnen de steeds groter wordende structuur van het bedrijf alle medewerkers elkaar toch beter leren kennen.

Betere communicatie

"Het doel van DenK is om collega's beter te leren kennen. Niet als een soort 'gezelligheidsplatform', hoewel het nu al erg leuk is, maar om echt te weten wat er speelt en wie waarmee bezig is", aldus Marjan Minderhoud, manager marketing en communicatie bij Dille & Kamille.


Zo wordt het eenvoudiger om ideeën uit te wisselen en vragen te stellen aan andere collega's. "Bijvoorbeeld als onze inkopers de collega's in de winkels willen vragen om mee te denken over het assortiment." Voorheen liep dat soort communicatie via e-mail, maar DenK moet voor meer transparante en efficiënte communicatie zorgen.


Winkelketen Dille & Kamille heeft ondertussen 26 vestigingen in België en Nederland. In Nederland opende onlangs de zeventiende winkel, in Groningen, terwijl na de opening in Leuven de teller in België op negen staat.

Tags: