D.I.O. Drogist Zuidwolde werd beste D.I.O. van 2015

D.I.O. Drogist Zuidwolde werd beste D.I.O. van 2015

D.I.O. Drogist Zuidwolde kreeg tijdens de jaarlijkse relatiedag van D.I.O. Drogisterij zowel de prijs voor De beste D.I.O. Drogist van 2015 als voor De Beste nieuwkomer. De vestiging in Zuidwolde scoorde vooral punten op het gebied van vakkennis.

Prijzen voor D.I.O.'s in regio’s

De prijzen tijdens de D.I.O.-relatiedag zijn uitgereikt aan de beste D.I.O.-drogisterijen in de regio’s Noord-, Midden- en Zuid-Nederland. De prijs voor de Beste eigen winkel ging naar D.I.O Drogisterij Enkhuizen vanwege de sfeer in het team, de kennis en de klantvriendelijkheid. D.I.O. Vitaal in Den Hoorn is verkozen tot Beste winkel van Midden-Nederland, omdat de commerciële kansen volop worden benut en dankzij de klantvriendelijkheid en de vakkennis. 

 

De titel Beste winkel van Zuid-Nederland ging naar D.I.O. drogisterij Drunen, de Beste winkel van Noord-Nederland is D.I.O. drogisterij Mirjam in Groningen geworden. Naar D.I.O drogisterij Westerwolde ging de prijs voor 'De meest spectaculaire opening van 2015'. 

 

In 1993 opende de eerste D.I.O. drogisterij. De drogisterijformule groeide de laatste jaren sterk: waren er in 2006 nog 126 drogisterijen, inmiddels zijn er ruim 170 D.I.O.-winkels.

Tags: