Dirx doorbreekt grens vijftig winkels | RetailDetail

Dirx doorbreekt grens vijftig winkels

Dirx doorbreekt grens vijftig winkels

Drogisterijketen Dirx opent dit voorjaar nog haar vijftigste winkel. Dit gebeurt in het jaar waarin de zusterketen van Dirk van den Broek toevallig ook haar vijftigste verjaardag viert. De nieuwe winkel is 236 m² groot en wordt bemand met een team van elf medewerkers.

Focus op bakermat Amsterdam

"Het valt allemaal heel mooi samen", zegt directeur Rik Groen in het persbericht. "Zeker als je bedenkt dat we, uitgerekend in de hoofdstad, in winkelcentrum Banne Centrum neerstrijken. Amsterdam is de bakermat van het familiebedrijf van Dirk van den Broek, waartoe de drogisterijen en trouwens ook de Dirck III slijterijen en D-Reizen vakantiewinkels behoren."

 

De opening wordt gevierd met een speciale folder met actie-aanbiedingen die in Amsterdam-Noord en omgeving worden verspreid. Voor klanten van de drogisterijketen elders in Nederland zijn een reeks extra aanbiedingen beschikbaar om de opening van de vijftigste vestiging te vieren. De Consumentenbond riep Dirx recent nog uit tot de goedkoopste drogisterijketen van Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.