Dirx doorbreekt grens vijftig winkels | RetailDetail

Dirx doorbreekt grens vijftig winkels

Dirx doorbreekt grens vijftig winkels

Drogisterijketen Dirx opent dit voorjaar nog haar vijftigste winkel. Dit gebeurt in het jaar waarin de zusterketen van Dirk van den Broek toevallig ook haar vijftigste verjaardag viert. De nieuwe winkel is 236 m² groot en wordt bemand met een team van elf medewerkers.

Focus op bakermat Amsterdam

"Het valt allemaal heel mooi samen", zegt directeur Rik Groen in het persbericht. "Zeker als je bedenkt dat we, uitgerekend in de hoofdstad, in winkelcentrum Banne Centrum neerstrijken. Amsterdam is de bakermat van het familiebedrijf van Dirk van den Broek, waartoe de drogisterijen en trouwens ook de Dirck III slijterijen en D-Reizen vakantiewinkels behoren."

 

De opening wordt gevierd met een speciale folder met actie-aanbiedingen die in Amsterdam-Noord en omgeving worden verspreid. Voor klanten van de drogisterijketen elders in Nederland zijn een reeks extra aanbiedingen beschikbaar om de opening van de vijftigste vestiging te vieren. De Consumentenbond riep Dirx recent nog uit tot de goedkoopste drogisterijketen van Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres. 

Luxemerken stuwen winst L’Oréal

09/02/2018

Ondanks een magere omzetgroei in 2017 kan het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal toch uitpakken met een fors gestegen nettowinst. Dat heeft het te danken aan sterke prestaties van het luxesegment, waar de marges hoger zijn.

Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

09/02/2018

A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister, heeft Roland van den Berg benoemd tot algemeen directeur van die laatste keten. Hij vervangt er Bert Verhoef, die aan het hoofd van Kruidvat België en Frankrijk komt te staan.

Unilever schrapt banen bij Belgisch retailsalesteam

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar team van winkelvertegenwoordigers. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Back to top