Dirx doorbreekt grens vijftig winkels

Dirx doorbreekt grens vijftig winkels

Drogisterijketen Dirx opent dit voorjaar nog haar vijftigste winkel. Dit gebeurt in het jaar waarin de zusterketen van Dirk van den Broek toevallig ook haar vijftigste verjaardag viert. De nieuwe winkel is 236 m² groot en wordt bemand met een team van elf medewerkers.

Focus op bakermat Amsterdam

"Het valt allemaal heel mooi samen", zegt directeur Rik Groen in het persbericht. "Zeker als je bedenkt dat we, uitgerekend in de hoofdstad, in winkelcentrum Banne Centrum neerstrijken. Amsterdam is de bakermat van het familiebedrijf van Dirk van den Broek, waartoe de drogisterijen en trouwens ook de Dirck III slijterijen en D-Reizen vakantiewinkels behoren."

 

De opening wordt gevierd met een speciale folder met actie-aanbiedingen die in Amsterdam-Noord en omgeving worden verspreid. Voor klanten van de drogisterijketen elders in Nederland zijn een reeks extra aanbiedingen beschikbaar om de opening van de vijftigste vestiging te vieren. De Consumentenbond riep Dirx recent nog uit tot de goedkoopste drogisterijketen van Nederland.

Tags: