Dochter Ronald Koeman leidt tiende winkel Skins Cosmetics

Dochter Ronald Koeman leidt tiende winkel Skins Cosmetics

Cosmeticaketen Skins Cosmetics opent in september haar tiende winkel in Oosterbeek. De winkel zal worden geleid door Debbie Koeman, de dochter van Feyenoord-trainer Ronald Koeman. De familie Koeman woonde jarenlang in het plaatsje in Gelderland, toen Ronald nog trainer was van Vitesse.

"Omzetgroei met dubbele cijfers"

Skins Cosmetics opende zijn eerste vestiging in 2000 en heeft momenteel verkooppunten in Amsterdam (2), Breda, Den Haag, Groningen, Laren, Oisterwijk en Rotterdam (2). Voor de tiende viel de keuze op Oosterbeek gevallen, omdat het winkelsegment in het Oosterbeek het best aansluit bij dat van Skins Cosmetics.

 

De cosmeticaketen verdeelt de merken Creed, Diptyque, REN, dr. brandt, FusionBeauty, Frederic Malle, Mona di Orio en Philosophy, die elders nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland.

 

Skins Cosmetics zegt vorig jaar een omzetgroei met dubbele cijfers te hebben gehad, terwijl de markt maar 1 procent groeide.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Etos naar België dankzij fusie Ahold-Delhaize

18/09/2017

Drogisterijketen Etos gaat profiteren van de fusie van haar moederbedrijf, het Nederlandse Ahold, met het Belgische Delhaize. Daardoor kunnen de producten van Etos verkocht gaan worden in onder andere België, Griekenland en Roemenië.

Ecover en Method in handen van SC Johnson

15/09/2017

De Amerikaanse fabrikant van onderhoudsproducten SC Johnson neemt de ecologische schoonmaakproducenten Ecover en Method over van hun moederbedrijf People Against Dirty. Daarbij geeft het bedrijf geen financiële details vrij. 

Unilever heeft interesse in Estée Lauder

25/08/2017

Er gaan geruchten de ronde dat meerdere partijen interesse tonen in een overname van cosmeticabedrijf Estée Lauder. Daarbij zouden onder andere L’Oréal en Unilever een bod overwegen.

Sephora lanceert nieuw, kleiner winkelconcept

24/07/2017

Cosmeticaproducent Sephora heeft in de Verenigde Staten een nieuw en kleiner winkelconcept gelanceerd. Het bedrijf mikte tot nu toe vooral op grote winkels, maar experimenteert nu dus ook op kleinere schaal.

The Body Shop in Braziliaanse handen

29/06/2017

Het stond in de sterren geschreven en het is nu ook bevestigd: L’Oréal heeft zijn Britse winkeldochter The Body Shop verkocht aan het Braziliaanse Natura Cosméticos. Het contract is deze week ondertekend, zo klinkt het in Parijs.

Moeder Kruidvat zet zwaar in op fysieke winkels

28/06/2017

AS Watson (het bedrijf boven Kruidvat en Ici Paris XL) zegt te zullen blijven investeren in technologie en logistiek om mee te kunnen in een markt die steeds meer gericht is op online verkoop. Er komt ook een fikse investering in fysieke winkels.

Back to top