Dochter Ronald Koeman leidt tiende winkel Skins Cosmetics

Dochter Ronald Koeman leidt tiende winkel Skins Cosmetics

Cosmeticaketen Skins Cosmetics opent in september haar tiende winkel in Oosterbeek. De winkel zal worden geleid door Debbie Koeman, de dochter van Feyenoord-trainer Ronald Koeman. De familie Koeman woonde jarenlang in het plaatsje in Gelderland, toen Ronald nog trainer was van Vitesse.

"Omzetgroei met dubbele cijfers"

Skins Cosmetics opende zijn eerste vestiging in 2000 en heeft momenteel verkooppunten in Amsterdam (2), Breda, Den Haag, Groningen, Laren, Oisterwijk en Rotterdam (2). Voor de tiende viel de keuze op Oosterbeek gevallen, omdat het winkelsegment in het Oosterbeek het best aansluit bij dat van Skins Cosmetics.

 

De cosmeticaketen verdeelt de merken Creed, Diptyque, REN, dr. brandt, FusionBeauty, Frederic Malle, Mona di Orio en Philosophy, die elders nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland.

 

Skins Cosmetics zegt vorig jaar een omzetgroei met dubbele cijfers te hebben gehad, terwijl de markt maar 1 procent groeide.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Binnenkort geen sigaretten meer bij Kruidvat en Trekpleister

04/01/2018

Kruidvat en zusterketen Trekpleister halen ten laatste volgend jaar alle tabaksproducten uit hun rekken. De Stichting Tegen Kanker en Alliantie Nederland Rookvrij hopen dat ook de supermarkten het voorbeeld volgen, maar die staan niet meteen te trappelen.

Zalando gaat ook make-up verkopen

18/10/2017

De modewebshop Zalando gaat in Duitsland voortaan ook schoonheidsproducten verkopen. Om die nieuwe producten in de kijker te zetten komt er een fysieke schoonheidswinkel in Berlijn. Zalando maakte ook kwartaalcijfers bekend, met een omzetgroei van bijna 30%.

DIO-drogisterijen worden allemaal DA

16/10/2017

De Mosadex-groep heeft de toekomstplannen voor de ketens DIO en DA uit de doeken gedaan. Het plan is om in de toekomst beide ketens te laten verdergaan onder de naam van DA, DIO verdwijnt zo uit het straatbeeld.

Dollar Shave Club op weg naar Europa

10/10/2017

Volgend jaar wil de Dollar Shave Club zijn opwachting maken in Europa. De abonnementsdienst voor scheermesjes, die in handen is van Unilever, is al langer een succes in de Verenigde Staten.

Etos naar België dankzij fusie Ahold-Delhaize

18/09/2017

Drogisterijketen Etos gaat profiteren van de fusie van haar moederbedrijf, het Nederlandse Ahold, met het Belgische Delhaize. Daardoor kunnen de producten van Etos verkocht gaan worden in onder andere België, Griekenland en Roemenië.

Ecover en Method in handen van SC Johnson

15/09/2017

De Amerikaanse fabrikant van onderhoudsproducten SC Johnson neemt de ecologische schoonmaakproducenten Ecover en Method over van hun moederbedrijf People Against Dirty. Daarbij geeft het bedrijf geen financiële details vrij. 

Back to top