Dochter Ronald Koeman leidt tiende winkel Skins Cosmetics | RetailDetail

Dochter Ronald Koeman leidt tiende winkel Skins Cosmetics

Dochter Ronald Koeman leidt tiende winkel Skins Cosmetics

Cosmeticaketen Skins Cosmetics opent in september haar tiende winkel in Oosterbeek. De winkel zal worden geleid door Debbie Koeman, de dochter van Feyenoord-trainer Ronald Koeman. De familie Koeman woonde jarenlang in het plaatsje in Gelderland, toen Ronald nog trainer was van Vitesse.

"Omzetgroei met dubbele cijfers"

Skins Cosmetics opende zijn eerste vestiging in 2000 en heeft momenteel verkooppunten in Amsterdam (2), Breda, Den Haag, Groningen, Laren, Oisterwijk en Rotterdam (2). Voor de tiende viel de keuze op Oosterbeek gevallen, omdat het winkelsegment in het Oosterbeek het best aansluit bij dat van Skins Cosmetics.

 

De cosmeticaketen verdeelt de merken Creed, Diptyque, REN, dr. brandt, FusionBeauty, Frederic Malle, Mona di Orio en Philosophy, die elders nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland.

 

Skins Cosmetics zegt vorig jaar een omzetgroei met dubbele cijfers te hebben gehad, terwijl de markt maar 1 procent groeide.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres. 

Luxemerken stuwen winst L’Oréal

09/02/2018

Ondanks een magere omzetgroei in 2017 kan het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal toch uitpakken met een fors gestegen nettowinst. Dat heeft het te danken aan sterke prestaties van het luxesegment, waar de marges hoger zijn.

Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

09/02/2018

A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister, heeft Roland van den Berg benoemd tot algemeen directeur van die laatste keten. Hij vervangt er Bert Verhoef, die aan het hoofd van Kruidvat België en Frankrijk komt te staan.

Unilever schrapt banen bij Belgisch retailsalesteam

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar team van winkelvertegenwoordigers. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Back to top