Douglas laat parfums direct kopen vanop tv-spot | RetailDetail

Douglas laat parfums direct kopen vanop tv-spot

Douglas laat parfums direct kopen vanop tv-spot

Parfumerieketen Douglas heeft in Duitsland een reclame gelanceerd die het mogelijk maakt om het product in kwestie onmiddellijk te bestellen. De reclame loopt nog tot eind dit jaar.

Samenwerking met PayPal

Klanten die beschikken over HbbTV van tv-aanbieder SevenOne Media kunnen rechtstreeks via hun tv winkelen: ze moeten dan hun PayPal-account koppelen, waarna ze alleen maar een pincode van vier cijfers moeten indienen om de bestelling te bevestigen. Omdat alle gegevens al bekend zijn via PayPal, wordt het parfum zonder problemen aan huis geleverd.

 

Douglas fungeert zo als één va de eerste partners voor de nieuwe samenwerking tussen SevenOne Media en PayPal die meer van dergelijke aanbiedingen moet mogelijk maken, weet RetailNews.

 

Parfumerieketen Douglas heeft in Duitsland meer dan 400 filialen, wat meer dan een derde van het totale winkelbestand is. In Nederland heeft het bedrijf bijna 100 vestigingen. Daarnaast is het nog actief in zestien andere Europese landen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.