Douglas lanceert etalage met selfie-photobooth

Douglas lanceert etalage met selfie-photobooth

Parfumerieketen Douglas heeft voor de feestdagen een nieuw concept ontwikkeld voor de etalages van enkele vestigingen. In de winkels kunnen klanten dan weer een selfie nemen in een speciale photobooth.

Sneeuwbui in etalage

De foto die in de photobooth wordt gemaakt, wordt uitgesneden door speciale software en vervolgens in een feestelijke achtergrond geplaatst. Douglas hoopt zo in te spelen op de huidige selfietrend. Alle foto's die worden genomen in de photobooth komen ook terecht op de Facebookpagina van Douglas. Daar kunnen bezoekers stemmen op de beste selfie. Elke dag krijgt de persoon op de foto met het meeste stemmen een prijzenpakket van de parfumerieketen.


De etalages zelf zijn ook volledig aangepakt. Zo wordt er een constante sneeuwbui gecreëerd met ventilatoren en is er een speaker geïnstalleerd om ook buiten de winkel muziek hoorbaar te maken. Douglas wil zo de hele winkelstraat betrekken bij het concept.

 

De speciale etalages en selfie-photobooth zijn te vinden in de vestigingen van Douglas in de Amsterdam Kalverstraat, Utrecht Vredenburg en Rotterdam Lijnbaan. Het concept zal nog tot en met 24 december gebruikt worden.

Tags: