Eerste beautyshop Hema buiten Nederland geopend

Eerste beautyshop Hema buiten Nederland geopend

Hema heeft vandaag haar eerste standalone beautyshop buiten Nederland geopend. De winkel is gevestigd in het winkelcentrum Belle Epine, bij Parijs. Eerder al opende Hema twee beautyshops in Haarlem en Amsterdam. Nu wordt het idee dus ook naar het buitenland geëxporteerd.

Verdere expansie in Frankrijk

Met deze winkel zit Hema al aan 21 vestigingen in Frankrijk en het is niet van plan het daarbij te laten. "We oriënteren ons op meerdere locaties in dit land. Hema wil in alle belangrijke grote steden in Frankrijk een winkel neerzetten. We zijn er trots op dat we verder invulling kunnen geven aan onze ambitie om zowel nationaal als internationaal door te groeien", zegt Ronald van Zetten, CEO van Hema.

 

Bij Hema proberen ze ook om het concept van de winkel steeds aan te passen aan de noden van de lokale klanten, om zo een perfecte aanvulling te zijn op het reeds beschikbare aanbod. "Sinds een aantal jaar openen we in Nederland kleinere vestigingen in stadswijken, dorpen en op high traffic-locaties. Voorbeelden hiervan zijn onze winkels op de stations. Met ruimere openingstijden en het uitgebreide foodassortiment zijn dergelijke vestigingen een aanvulling op het bestaande winkelaanbod. Daarnaast werken wij verder aan de uitbreiding van vestigingen buiten Nederland en speciaalwinkels zoals deze beautyshop", stelt van Zetten.

Tags: