Eerste Chanel ‘beauty boutique’ geopend in Antwerpen

Foto: Chanel

In Antwerpen heeft Chanel zijn eerste beauty boutique in de Benelux geopend. In de belevingswinkel kunnen vrouwen én mannen terecht voor parfums, make-up, verzorgingsproducten en zonnebrillen.

 

Make-up advies

De winkel bevindt zich in de Antwerpse Korte Gasthuisstraat, in het winkelwandelgebied de Wilde Zee. Op 83 m² pakt hij uit met het volledige gamma parfums, make-up, huidverzorging, zonnebrillen en beauty-accessoires, voor vrouwen en mannen. Wit, zwart en goud zetten de toon in het strakke interieur. Aanbod en inrichting zullen variëren met de seizoenen. Blikvanger bij de opening is de parfumlijn ‘Les Exclusifs De Chanel’.

 

Ook voor stijladvies kunnen shoppers hier terecht: wie een chique avondfeest op de agenda heeft, kan een afspraak boeken met een make-upartiest voor een exclusieve look. De ‘magische spiegel’ achteraan in de winkel past zich op elk moment van de dag aan de wisselende lichtinval aan. Achteraan bevinden zich ook lederen zetels waar vermoeide shoppers een mooie selectie boeken kunnen doorbladeren.