Eerste Franse winkel voor Rituals opent in Parijs | RetailDetail

Eerste Franse winkel voor Rituals opent in Parijs

Eerste Franse winkel voor Rituals opent in Parijs

Rituals opent in mei zijn eerste Franse winkel in Parijs, maar de verzorgingsketen heeft al laten verstaan dat het zeker niet de laatste Franse winkel zal zijn. Er komt ook al een filiaal in het Parijse winkelcentrum Les Halles.

100 winkels in Frankrijk

De eerste Franse winkel komt er op de rue Vieille du Temple, een straat in de wijk Marais. Rituals heeft als groot doel om over de komende tien jaar liefst honderd winkels te openen in Frankrijk.

 

Rituals, dat zijn eerste winkel opende in 2000, heeft momenteel 350 eigen filialen en daarnaast nog eens bijna duizend shop-in-shops in 21 landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, België, Spanje, Duitsland en de Verenigde Staten.

 

Vorige maand opende Rituals ook al zijn eerste winkel in Luxemburg, in het Auchan-winkelcentrum in Kirchberg. Rituals verkoopt naast cosmetica ook verzorgingsproducten en interieurproducten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.