Equivalenza op zoek naar Nederlandse country manager

Equivalenza op zoek naar Nederlandse country manager

De Spaanse franchiseformule Equivalenza is op zoek naar een country manager voor Nederland. De formule wil zo snel werk maken van een stevige expansie in Nederland. De keten opende zijn eerste Nederlandse winkel eind vorig jaar.

50 winkels in België en Nederland

Equivalenza opende eind dit jaar zijn eerste Nederlandse winkels in Rotterdam, Den Bosch, Renesse en Leiden. Daarnaast staan er nog eens twee openingen op de planning.


Parfumformule Equivalenza wil op korte termijn 50 winkels openen in België in Nederland. Die moeten allemaal uitgebaat worden door onafhankelijke ondernemers. "Het grote succes in de omringende landen en de lage instapkosten zorgen voor een grote interesse bij ondernemers", zegt Danny Van Essche, Area Manager België en Nederland, aan De Nationale Franchisegids. In dat opzicht is het nu op zoek naar een zelfstandige ondernemer die de Nederlandse markt wil beheren.


Equivalenza werd in 2011 opgericht en kende sindsdien een sterke groei in verschillende landen. Momenteel heeft meer dan 850 winkels in 32 landen, zoals Spanje, België, Nederland, Portugal, Frankrijk en Roemenië.

Tags: