Equivalenza op zoek naar Nederlandse country manager | RetailDetail

Equivalenza op zoek naar Nederlandse country manager

Equivalenza op zoek naar Nederlandse country manager

De Spaanse franchiseformule Equivalenza is op zoek naar een country manager voor Nederland. De formule wil zo snel werk maken van een stevige expansie in Nederland. De keten opende zijn eerste Nederlandse winkel eind vorig jaar.

50 winkels in België en Nederland

Equivalenza opende eind dit jaar zijn eerste Nederlandse winkels in Rotterdam, Den Bosch, Renesse en Leiden. Daarnaast staan er nog eens twee openingen op de planning.


Parfumformule Equivalenza wil op korte termijn 50 winkels openen in België in Nederland. Die moeten allemaal uitgebaat worden door onafhankelijke ondernemers. "Het grote succes in de omringende landen en de lage instapkosten zorgen voor een grote interesse bij ondernemers", zegt Danny Van Essche, Area Manager België en Nederland, aan De Nationale Franchisegids. In dat opzicht is het nu op zoek naar een zelfstandige ondernemer die de Nederlandse markt wil beheren.


Equivalenza werd in 2011 opgericht en kende sindsdien een sterke groei in verschillende landen. Momenteel heeft meer dan 850 winkels in 32 landen, zoals Spanje, België, Nederland, Portugal, Frankrijk en Roemenië.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.