Etos verkozen tot Beste Drogist 2014 | RetailDetail

Etos verkozen tot Beste Drogist 2014

Etos verkozen tot Beste Drogist 2014

Volgens marktonderzoeker GfK verkiest Nederlandse consument Etos als beste drogist van het land, vooral dankzij de goede balans tussen de service in de winkels en de voordelen die worden aangeboden.

Balans tussen service en aanbiedingen

Het is de vierde keer dat de keten de prijs weet te winnen. "Eind mei begint onze nieuwe adjunct directeur Jan Derek Groenendaal. Aan hem de uitdaging om volgend jaar de vijfde binnen te halen, zodat we hem definitief kunnen houden", zegt ad interim adjunct-directeur Wouter Kolk in een reactie op de verkiezing tot beste drogist.

 

Etos kreeg daarbij de gemiddeld hoogste quotering op aspecten als deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel, goede kwaliteit, ruime keuze van artikelen, lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. Op de tweede plaats kwam D.I.O. drogist, DA vervolledigde het podium.

 

GfK onderzocht de waardering van 1.500 winkelbezoeken bij zes verschillende drogisterijformules op basis van acht aspecten en ondervroeg 6.000 Nederlandse consumentennaar de beste drogist van Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres.