Etos verkozen tot Beste Drogist 2014

Etos verkozen tot Beste Drogist 2014

Volgens marktonderzoeker GfK verkiest Nederlandse consument Etos als beste drogist van het land, vooral dankzij de goede balans tussen de service in de winkels en de voordelen die worden aangeboden.

Balans tussen service en aanbiedingen

Het is de vierde keer dat de keten de prijs weet te winnen. "Eind mei begint onze nieuwe adjunct directeur Jan Derek Groenendaal. Aan hem de uitdaging om volgend jaar de vijfde binnen te halen, zodat we hem definitief kunnen houden", zegt ad interim adjunct-directeur Wouter Kolk in een reactie op de verkiezing tot beste drogist.

 

Etos kreeg daarbij de gemiddeld hoogste quotering op aspecten als deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel, goede kwaliteit, ruime keuze van artikelen, lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. Op de tweede plaats kwam D.I.O. drogist, DA vervolledigde het podium.

 

GfK onderzocht de waardering van 1.500 winkelbezoeken bij zes verschillende drogisterijformules op basis van acht aspecten en ondervroeg 6.000 Nederlandse consumentennaar de beste drogist van Nederland.

Tags: