Fin du Jour opent in Antwerpen derde winkel

Fin du Jour opent in Antwerpen derde winkel

Fin du Jour opent in Antwerpen derde winkel
Foto: Facebook

Op 30 maart opent het winkelconcept Fin du Jour zijn derde Belgische winkel, ditmaal in de Nationalestraat in Antwerpen. Fin du Jour is een concept van Miriam Rouw en Sabine Saelen, twee West-Vlaamse onderneemsters.

 

Geen traditioneel aanbod

De eerste winkel van de keten opende zijn deuren in Gent en al snel volgende een tweede vestiging in Kortrijk. Op het einde van deze maand is het dus de beurt aan Antwerpen en opent Fin du Jour in de Nationalestraat zijn derde winkel.

 

De winkels van Fin du Jour zijn belevingscentra waar zowel mannen als vrouwen cosmetica en verzorgingsproducten kunnen vinden. De producten worden in de winkels ook gedemonstreerd en kunnen door de klanten uitgetest worden.

 

Fin du Jour kiest daarbij niet voor de traditionele grote merken, maar biedt een aanbod kleinere merken van hoge kwaliteit. De cosmeticaformule verkoopt merken als Diptyque, Byredo, Aesop en Malin+Goetz, maar ook startups als Cîme, Natural Self en Technique Indiscrete krijgen er hun plaats. Het volledige assortiment van de winkels is bovendien online te krijgen in de webshop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.

Concept store Kauf Dich Glücklich opent in Amsterdam

29/05/2018

De Duitse keten van concept stores Kauf Dich Glücklich opent haar eerste niet-Duitstalige winkel in Amsterdam. Shoppers vinden er een mix van interieurdesign, cosmetica en mode in Scandinavische stijl. Antwerpen volgt.

Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.