Flormar Cosmetics op weg naar Charleroi | RetailDetail

Flormar Cosmetics op weg naar Charleroi

Flormar Cosmetics op weg naar Charleroi

Flormar Cosmetics, het nieuwste merk van Yves Rocher, opent op 9 maart een nieuwe vestiging in het winkelcentrum Rive Gauche in Charleroi. Het zal de vierde winkel worden van de keten, nadat het eerder al drie filialen opende in Brussel.

50 vierkante meter

De winkel zal op 50 m² meer dan 2.000 verschillende beautyproducten aanbieden. Daarnaast zijn er professionele schoonheidsspecialisten aanwezig, die klanten gratis raad kunnen geven of demonstraties op maat geven.

 

Flormar werd in 1972 opgericht in Milaan, maar is ondertussen gevestigd in Istanboel. Wereldwijd heeft het 600 winkels in meer dan negentig landen. Aanvankelijk stond het merk vooral bekend vanwege een uitgebreid aanbod aan nagellak, maar tegenwoordig omhelst het assortiment zowat elke vorm van beautyproducten.

 

De - tot nu toe -laatste Belgische winkelopening van Flormar vond op 20 oktober plaats in het winkelcentrum Docks Bruxsel. Daarnaast heeft het ook nog winkels in het Westland Shopping en het City 2 Shopping Mall.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.