Gillette komt met scheerabonnement

Gillette komt met scheerabonnement

Scheermesjesmerk Gillette start de Gillette Shave Club op, waarmee het op vaste tijdstippen scheermesjes aan huis zal leveren bij klanten die een abonnement nemen. Nederland is het eerste Europese land waar de dienst van start gaat.

Aangepast aan scheergewoontes

Het abonnement van Gillette kan aangepast worden aan de scheergewoontes van de gebruiker. Scheert die zich vaker, dan zal er ook vaker een nieuw mesje geleverd worden. Het nieuwe mesje zal telkens gratis aan huis bezorgd worden.


"Met de lancering van de Gillette Shave Club brengen wij 'the best a man can get' tot leven. De Shave Club is een resultaat van de zichtbare toenemende vraag naar scheermes-abonnementen onder onze trouwe gebruikers. Met de Gillette Shave Club krijgen mannen hun favoriete Gillette scheermesjes op de deurmat op het moment dat ze deze nodig hebben", zegt Charlie Pierce, group president Gillette global grooming.


Een abonnement bij Gillette start al vanaf 2,44 euro per mesje en volgens Gillette zijn de mesjes tot 15 procent goedkoper dan in de winkels.

Tags: