Greenspeed koopt professionele tak Ecover

Greenspeed koopt professionele tak Ecover

Was- en reinigingsmiddelenproducent Ecover heeft Ecover Professional verkocht aan Greenspeed, een Nederlandse specialist in de productie en distributie van innovatieve schoonmaaksystemen voor de B2B-markt. 

"Exclusief richten op consumentenmarkt"

Alle activiteiten van Ecover Professional zullen vanaf 1 januari 2016 in handen van Greenspeed komen. De producten en de verpakkingen zullen ongewijzigd blijven, alleen zal het logo van Ecover wel vervangen worden door dat van Greenspeed.


"We hebben op een succesvolle wijze onze B2B-activiteiten uitgebouwd, maar om onze langetermijngroei te realiseren, willen we ons exclusief richten op de consumentenmarkt, waar onze merken een sterke aantrekkingskracht uitoefenen op consumenten en klanten," verklaart Tim Smith, EU General Manager bij Ecover.


"We zijn erg tevreden dat we deze overeenkomst hebben bereikt met Ecover," zegt Michel de Bruin, CEO van Greenspeed. "We worden allebei gedreven door éénzelfde filosofie, gebaseerd op innovatie en duurzaamheid. Greenspeed zal haar internationale groeiambities hierdoor kunnen versnellen en dankzij een breed gamma ecologische producten een nog vollediger duurzaam schoonmaakconcept kunnen aanbieden aan haar klanten."

Tags: