Hans Voorn verlaat Rituals

Hans Voorn verlaat Rituals

Het Nederlandse bedrijf Rituals verliest zijn global e-commerce manager Hans Voorn. Hij verlaat vanaf 1 april het bedrijf en zal opgevolgd worden door Martijn Cornelissen.

Geen reden voor vertrek

Hans Voorn was sinds september van vorig jaar aan de slag bij Rituals, waar hij verantwoordelijk was voor de omschakeling van de webshops naar een nieuw platform. De opening van de webwinkel voor de Amerikaanse markt vorige week, lijkt nu zijn laatste taak te zijn geweest voor Rituals.

 

Rituals heeft ondertussen aan Twinkle bevestigd dat Voorn zal opgevolgd worden door Martijn Cornelissen. Die is nu al betrokken bij het bedrijf en voert voor hen enkele strategische projecten uit. Daarnaast werd onlangs ook al bekend dat René Repko, die eerder onder andere marketingdirecteur bij Hema was, het bedrijf zal vervoegen.

 

Het is niet geweten waarom Hans Voorn het bedrijf verlaat. Vorig jaar had hij nog als doel gesteld dat e-commerce verantwoordelijk moest zijn voor tien procent van de totale omzet van het bedrijf. Daarvoor zou de online omzet de komende jaren moeten verdubbelen.

Tags: