Hans Voorn verlaat Rituals | RetailDetail

Hans Voorn verlaat Rituals

Hans Voorn verlaat Rituals

Het Nederlandse bedrijf Rituals verliest zijn global e-commerce manager Hans Voorn. Hij verlaat vanaf 1 april het bedrijf en zal opgevolgd worden door Martijn Cornelissen.

Geen reden voor vertrek

Hans Voorn was sinds september van vorig jaar aan de slag bij Rituals, waar hij verantwoordelijk was voor de omschakeling van de webshops naar een nieuw platform. De opening van de webwinkel voor de Amerikaanse markt vorige week, lijkt nu zijn laatste taak te zijn geweest voor Rituals.

 

Rituals heeft ondertussen aan Twinkle bevestigd dat Voorn zal opgevolgd worden door Martijn Cornelissen. Die is nu al betrokken bij het bedrijf en voert voor hen enkele strategische projecten uit. Daarnaast werd onlangs ook al bekend dat René Repko, die eerder onder andere marketingdirecteur bij Hema was, het bedrijf zal vervoegen.

 

Het is niet geweten waarom Hans Voorn het bedrijf verlaat. Vorig jaar had hij nog als doel gesteld dat e-commerce verantwoordelijk moest zijn voor tien procent van de totale omzet van het bedrijf. Daarvoor zou de online omzet de komende jaren moeten verdubbelen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres.