Holland & Barrett Benelux heeft 180e filiaal geopend

Holland & Barrett Benelux heeft 180e filiaal geopend

Gezondheidswinkelketen Holland & Barrett heeft in de Benelux zijn 180e filiaal geopend, in Krimpen aan den IJssel. De keten heeft de ambitie om in 2017 een totaal van 250 vestigingen te hebben in de Benelux.

Nieuw concept

De nieuwe winkel aan het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJsel werkt via het nieuwe concept van Holland & Barrett (vroeger De Tuinen), dat een meer interactieve winkelervaring wil creëren. Zo kunnen klanten meer producten proeven, ruiken en testen. Holland & Barrett wil met het nieuwe concept naar eigen zeggen immers een totale wellnessbeleving creëren.


Er werd onder andere een 'Fruit & Nuts'-bar geopend, waar klanten terecht kunnen voor een ruim assortiment aan noten en zuidvruchten. Die kunnen ze er ook zelf scheppen. Er is verder een thee-bar, waar bezoekers verschillende theeën kunnen ruiken. Bij de 'Oils & Vinegar'-bar kan dan weer zelf een flesje olie of azijn gevuld worden. Bij het Scent-station kan een ruime variëteit aan geurkaarsen en wierook worden getest of zelf samengesteld.

Tags: