Holland & Barrett Benelux heeft 180e filiaal geopend | RetailDetail

Holland & Barrett Benelux heeft 180e filiaal geopend

Holland & Barrett Benelux heeft 180e filiaal geopend

Gezondheidswinkelketen Holland & Barrett heeft in de Benelux zijn 180e filiaal geopend, in Krimpen aan den IJssel. De keten heeft de ambitie om in 2017 een totaal van 250 vestigingen te hebben in de Benelux.

Nieuw concept

De nieuwe winkel aan het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJsel werkt via het nieuwe concept van Holland & Barrett (vroeger De Tuinen), dat een meer interactieve winkelervaring wil creëren. Zo kunnen klanten meer producten proeven, ruiken en testen. Holland & Barrett wil met het nieuwe concept naar eigen zeggen immers een totale wellnessbeleving creëren.


Er werd onder andere een 'Fruit & Nuts'-bar geopend, waar klanten terecht kunnen voor een ruim assortiment aan noten en zuidvruchten. Die kunnen ze er ook zelf scheppen. Er is verder een thee-bar, waar bezoekers verschillende theeën kunnen ruiken. Bij de 'Oils & Vinegar'-bar kan dan weer zelf een flesje olie of azijn gevuld worden. Bij het Scent-station kan een ruime variëteit aan geurkaarsen en wierook worden getest of zelf samengesteld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.