Holland & Barrett (ex-De Tuinen) opent uitgebreid distributiecentrum | RetailDetail

Holland & Barrett (ex-De Tuinen) opent uitgebreid distributiecentrum

Holland & Barrett (ex-De Tuinen) opent uitgebreid distributiecentrum

Holland & Barrett Benelux heeft de nieuwe uitbreiding van het distributiecentrum in Beverwijk officieel geopend. Daarmee wil het de verdere expansieplannen in Europa verder ondersteunen.

Voldoen aan vraag

Holland & Barrett heeft momenteel 175 winkels in de Benelux en wil daar dit jaar vijf locaties aan toevoegen, voor volgend jaar hoopt de keten op nog eens twintig nieuwe winkels in Nederland en zeven in België. "Ook introduceerden wij een nieuw winkelconcept in de Benelux èn lanceerden we een nieuw kassasysteem en de 'Passie' klantenkaart om nog beter te kunnen inspelen op de behoeften van de klanten", stelt algemeen directeur Colinda Hoegee.

 

Hoegee voegt daar aan toe dat de uitbreiding van het distributiecentrum een noodzaak was om de stijgende vraag, zowel online als in de winkels, aan te kunnen. Eerder dit jaar kregen de winkels van De Tuinen ook al de nieuwe naam Holland & Barrett, het Britse moederbedrijf van de keten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.