Holland & Barrett nu ook op Nederlandse stations | RetailDetail

Holland & Barrett nu ook op Nederlandse stations

Holland & Barrett nu ook op Nederlandse stations

Holland & Barrett Benelux heeft vorige week zijn eerste vestiging geopend op een Nederlands station. De eerste vestiging is te vinden op het Centraal Station van Arnhem. Later zullen ook de stations van Utrecht en Breda een winkel mogen ontvangen.

Aangepast assortiment

De winkels op de stations krijgen een aangepast assortiment, maar maken voor de rest gebruik van het nieuwe concept van de winkelketen, dat de klant een meer interactieve ervaring moet geven. "Het assortiment in deze winkels is aangepast omdat de winkeloppervlakte kleiner is, maar alles is er te vinden en ook een persoonlijk advies blijft op deze stations niet achter", aldus Algemeen Directeur Colinda Hoegee.


De opening van de winkel op het station van Arnhem maakt deel uit van de renovatie die het Centraal Station heeft ondergaan, waarna het station op 19 november feestelijk werd heropend.


Holland & Barrett is sinds mei 2015 de nieuwe naam van de winkelketen De Tuinen. Het bedrijf heeft als ambitie om in 2017 minstens 250 vestigingen te hebben in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.