Holland & Barrett nu ook op Nederlandse stations

Holland & Barrett nu ook op Nederlandse stations

Holland & Barrett Benelux heeft vorige week zijn eerste vestiging geopend op een Nederlands station. De eerste vestiging is te vinden op het Centraal Station van Arnhem. Later zullen ook de stations van Utrecht en Breda een winkel mogen ontvangen.

Aangepast assortiment

De winkels op de stations krijgen een aangepast assortiment, maar maken voor de rest gebruik van het nieuwe concept van de winkelketen, dat de klant een meer interactieve ervaring moet geven. "Het assortiment in deze winkels is aangepast omdat de winkeloppervlakte kleiner is, maar alles is er te vinden en ook een persoonlijk advies blijft op deze stations niet achter", aldus Algemeen Directeur Colinda Hoegee.


De opening van de winkel op het station van Arnhem maakt deel uit van de renovatie die het Centraal Station heeft ondergaan, waarna het station op 19 november feestelijk werd heropend.


Holland & Barrett is sinds mei 2015 de nieuwe naam van de winkelketen De Tuinen. Het bedrijf heeft als ambitie om in 2017 minstens 250 vestigingen te hebben in Nederland.

Tags: