Nieuw concept De Tuinen opent tweede vestiging in Utrecht | RetailDetail

Nieuw concept De Tuinen opent tweede vestiging in Utrecht

Nieuw concept De Tuinen opent tweede vestiging in Utrecht

Holland & Barrett heeft op dinsdag 26 mei de tweede vestiging van De Tuinen met het nieuwe concept geopend. Na een eerste winkel in Wassenaar was nu Utrecht aan de beurt. De nieuwe formule is geënt op de Britse zusterketen Holland & Barrett.

De Tuinen met Holland & Barrett

In het nieuwe concept krijgen klanten meer de mogelijkheid om producten te proeven, te ruiken en te testen. Er is bijvoorbeeld ook een Fruits & Nuts Bar, waar klanten zelf een portie noten en vruchten kunnen samenstellen. In de Tea Bar zijn dan weer verschillende soorten thee te vinden.


De nieuwe vestiging is ook de tweede waaraan de naam van Holland & Barrett verbonden is op het logo. "Niet alle De Tuinen-winkels zullen in één keer overgaan naar Holland & Barrett, op deze manier kunnen onze klanten rustig wennen aan ons nieuwe concept en onze nieuwe naam", zegt algemeen directeur Colinda Hoegee.

 

Dit jaar moeten er ongeveer twintig tot dertig vestigingen van De Tuinen openen. In 2017 wil Holland & Barrett 250 filialen van de keten in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.