Nieuwe directeur bij Drogistenunie | RetailDetail

Nieuwe directeur bij Drogistenunie

Nieuwe directeur bij Drogistenunie

Vanaf 1 oktober 2013 neemt Chris Overbeek de functie van directeur op bij Drogistenunie, dat onderdeel is van de DA Holding. Tot dan zal Ewald Liedenbaum aanblijven, die momenteel directeur ad interim is.

Huidig directeur Human Resources

Chris Overbeek is geen onbekende bij Drogistenunie, want hij werkt al meer dan vijf jaar voor de DA Holding. Momenteel is hij er verantwoordelijk voor het HR-beleid. Naast zijn functie van directeur zal hij ook het Human Resources Management van Drogistenunie en DA Holding blijven leiden.

 

Met zijn nieuwe functie zet Overbeek dus een stapje voorwaarts in zijn carrière in het drogmeticabedrijf. In 2009 was hij ook al nauw betrokken bij de opstart van Drogistenunie.

 

Ewald Liedenbaum vervult momenteel al voor twee jaar de functie van interim-directeur. Nu is er met Chris Overbeek dus eindelijk een permanente invulling gevonden voor de positie.

 

Drogistenunie is een groothandel in drogisterijartikelen. Ook de formule Uw Eigen Drogist behoort tot Drogistenunie. Onder die naam werken momenteel al zeventig drogisten in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.