Nieuwe directeur bij Drogistenunie

Nieuwe directeur bij Drogistenunie

Vanaf 1 oktober 2013 neemt Chris Overbeek de functie van directeur op bij Drogistenunie, dat onderdeel is van de DA Holding. Tot dan zal Ewald Liedenbaum aanblijven, die momenteel directeur ad interim is.

Huidig directeur Human Resources

Chris Overbeek is geen onbekende bij Drogistenunie, want hij werkt al meer dan vijf jaar voor de DA Holding. Momenteel is hij er verantwoordelijk voor het HR-beleid. Naast zijn functie van directeur zal hij ook het Human Resources Management van Drogistenunie en DA Holding blijven leiden.

 

Met zijn nieuwe functie zet Overbeek dus een stapje voorwaarts in zijn carrière in het drogmeticabedrijf. In 2009 was hij ook al nauw betrokken bij de opstart van Drogistenunie.

 

Ewald Liedenbaum vervult momenteel al voor twee jaar de functie van interim-directeur. Nu is er met Chris Overbeek dus eindelijk een permanente invulling gevonden voor de positie.

 

Drogistenunie is een groothandel in drogisterijartikelen. Ook de formule Uw Eigen Drogist behoort tot Drogistenunie. Onder die naam werken momenteel al zeventig drogisten in Nederland.

Tags: