Nieuwe directeur bij Drogistenunie

Nieuwe directeur bij Drogistenunie

Vanaf 1 oktober 2013 neemt Chris Overbeek de functie van directeur op bij Drogistenunie, dat onderdeel is van de DA Holding. Tot dan zal Ewald Liedenbaum aanblijven, die momenteel directeur ad interim is.

Huidig directeur Human Resources

Chris Overbeek is geen onbekende bij Drogistenunie, want hij werkt al meer dan vijf jaar voor de DA Holding. Momenteel is hij er verantwoordelijk voor het HR-beleid. Naast zijn functie van directeur zal hij ook het Human Resources Management van Drogistenunie en DA Holding blijven leiden.

 

Met zijn nieuwe functie zet Overbeek dus een stapje voorwaarts in zijn carrière in het drogmeticabedrijf. In 2009 was hij ook al nauw betrokken bij de opstart van Drogistenunie.

 

Ewald Liedenbaum vervult momenteel al voor twee jaar de functie van interim-directeur. Nu is er met Chris Overbeek dus eindelijk een permanente invulling gevonden voor de positie.

 

Drogistenunie is een groothandel in drogisterijartikelen. Ook de formule Uw Eigen Drogist behoort tot Drogistenunie. Onder die naam werken momenteel al zeventig drogisten in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Etos naar België dankzij fusie Ahold-Delhaize

18/09/2017

Drogisterijketen Etos gaat profiteren van de fusie van haar moederbedrijf, het Nederlandse Ahold, met het Belgische Delhaize. Daardoor kunnen de producten van Etos verkocht gaan worden in onder andere België, Griekenland en Roemenië.

Ecover en Method in handen van SC Johnson

15/09/2017

De Amerikaanse fabrikant van onderhoudsproducten SC Johnson neemt de ecologische schoonmaakproducenten Ecover en Method over van hun moederbedrijf People Against Dirty. Daarbij geeft het bedrijf geen financiële details vrij. 

Unilever heeft interesse in Estée Lauder

25/08/2017

Er gaan geruchten de ronde dat meerdere partijen interesse tonen in een overname van cosmeticabedrijf Estée Lauder. Daarbij zouden onder andere L’Oréal en Unilever een bod overwegen.

Sephora lanceert nieuw, kleiner winkelconcept

24/07/2017

Cosmeticaproducent Sephora heeft in de Verenigde Staten een nieuw en kleiner winkelconcept gelanceerd. Het bedrijf mikte tot nu toe vooral op grote winkels, maar experimenteert nu dus ook op kleinere schaal.

The Body Shop in Braziliaanse handen

29/06/2017

Het stond in de sterren geschreven en het is nu ook bevestigd: L’Oréal heeft zijn Britse winkeldochter The Body Shop verkocht aan het Braziliaanse Natura Cosméticos. Het contract is deze week ondertekend, zo klinkt het in Parijs.

Moeder Kruidvat zet zwaar in op fysieke winkels

28/06/2017

AS Watson (het bedrijf boven Kruidvat en Ici Paris XL) zegt te zullen blijven investeren in technologie en logistiek om mee te kunnen in een markt die steeds meer gericht is op online verkoop. Er komt ook een fikse investering in fysieke winkels.

Back to top