Nieuwe directeur bij Drogistenunie

Nieuwe directeur bij Drogistenunie

Vanaf 1 oktober 2013 neemt Chris Overbeek de functie van directeur op bij Drogistenunie, dat onderdeel is van de DA Holding. Tot dan zal Ewald Liedenbaum aanblijven, die momenteel directeur ad interim is.

Huidig directeur Human Resources

Chris Overbeek is geen onbekende bij Drogistenunie, want hij werkt al meer dan vijf jaar voor de DA Holding. Momenteel is hij er verantwoordelijk voor het HR-beleid. Naast zijn functie van directeur zal hij ook het Human Resources Management van Drogistenunie en DA Holding blijven leiden.

 

Met zijn nieuwe functie zet Overbeek dus een stapje voorwaarts in zijn carrière in het drogmeticabedrijf. In 2009 was hij ook al nauw betrokken bij de opstart van Drogistenunie.

 

Ewald Liedenbaum vervult momenteel al voor twee jaar de functie van interim-directeur. Nu is er met Chris Overbeek dus eindelijk een permanente invulling gevonden voor de positie.

 

Drogistenunie is een groothandel in drogisterijartikelen. Ook de formule Uw Eigen Drogist behoort tot Drogistenunie. Onder die naam werken momenteel al zeventig drogisten in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Binnenkort geen sigaretten meer bij Kruidvat en Trekpleister

04/01/2018

Kruidvat en zusterketen Trekpleister halen ten laatste volgend jaar alle tabaksproducten uit hun rekken. De Stichting Tegen Kanker en Alliantie Nederland Rookvrij hopen dat ook de supermarkten het voorbeeld volgen, maar die staan niet meteen te trappelen.

Zalando gaat ook make-up verkopen

18/10/2017

De modewebshop Zalando gaat in Duitsland voortaan ook schoonheidsproducten verkopen. Om die nieuwe producten in de kijker te zetten komt er een fysieke schoonheidswinkel in Berlijn. Zalando maakte ook kwartaalcijfers bekend, met een omzetgroei van bijna 30%.

DIO-drogisterijen worden allemaal DA

16/10/2017

De Mosadex-groep heeft de toekomstplannen voor de ketens DIO en DA uit de doeken gedaan. Het plan is om in de toekomst beide ketens te laten verdergaan onder de naam van DA, DIO verdwijnt zo uit het straatbeeld.

Dollar Shave Club op weg naar Europa

10/10/2017

Volgend jaar wil de Dollar Shave Club zijn opwachting maken in Europa. De abonnementsdienst voor scheermesjes, die in handen is van Unilever, is al langer een succes in de Verenigde Staten.

Etos naar België dankzij fusie Ahold-Delhaize

18/09/2017

Drogisterijketen Etos gaat profiteren van de fusie van haar moederbedrijf, het Nederlandse Ahold, met het Belgische Delhaize. Daardoor kunnen de producten van Etos verkocht gaan worden in onder andere België, Griekenland en Roemenië.

Ecover en Method in handen van SC Johnson

15/09/2017

De Amerikaanse fabrikant van onderhoudsproducten SC Johnson neemt de ecologische schoonmaakproducenten Ecover en Method over van hun moederbedrijf People Against Dirty. Daarbij geeft het bedrijf geen financiële details vrij. 

Back to top