Nieuwe directeur bij Drogistenunie | RetailDetail

Nieuwe directeur bij Drogistenunie

Nieuwe directeur bij Drogistenunie

Vanaf 1 oktober 2013 neemt Chris Overbeek de functie van directeur op bij Drogistenunie, dat onderdeel is van de DA Holding. Tot dan zal Ewald Liedenbaum aanblijven, die momenteel directeur ad interim is.

Huidig directeur Human Resources

Chris Overbeek is geen onbekende bij Drogistenunie, want hij werkt al meer dan vijf jaar voor de DA Holding. Momenteel is hij er verantwoordelijk voor het HR-beleid. Naast zijn functie van directeur zal hij ook het Human Resources Management van Drogistenunie en DA Holding blijven leiden.

 

Met zijn nieuwe functie zet Overbeek dus een stapje voorwaarts in zijn carrière in het drogmeticabedrijf. In 2009 was hij ook al nauw betrokken bij de opstart van Drogistenunie.

 

Ewald Liedenbaum vervult momenteel al voor twee jaar de functie van interim-directeur. Nu is er met Chris Overbeek dus eindelijk een permanente invulling gevonden voor de positie.

 

Drogistenunie is een groothandel in drogisterijartikelen. Ook de formule Uw Eigen Drogist behoort tot Drogistenunie. Onder die naam werken momenteel al zeventig drogisten in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres. 

Luxemerken stuwen winst L’Oréal

09/02/2018

Ondanks een magere omzetgroei in 2017 kan het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal toch uitpakken met een fors gestegen nettowinst. Dat heeft het te danken aan sterke prestaties van het luxesegment, waar de marges hoger zijn.

Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

09/02/2018

A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister, heeft Roland van den Berg benoemd tot algemeen directeur van die laatste keten. Hij vervangt er Bert Verhoef, die aan het hoofd van Kruidvat België en Frankrijk komt te staan.

Unilever schrapt banen bij Belgisch retailsalesteam

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar team van winkelvertegenwoordigers. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Binnenkort geen sigaretten meer bij Kruidvat en Trekpleister

04/01/2018

Kruidvat en zusterketen Trekpleister halen ten laatste volgend jaar alle tabaksproducten uit hun rekken. De Stichting Tegen Kanker en Alliantie Nederland Rookvrij hopen dat ook de supermarkten het voorbeeld volgen, maar die staan niet meteen te trappelen.

Back to top