Nieuwe internationale webwinkel voor Rituals | RetailDetail

Nieuwe internationale webwinkel voor Rituals

Nieuwe internationale webwinkel voor Rituals

Rituals heeft een nieuwe webwinkel geopend die producten zal leveren in vijftien verschillende landen. De site werd ook verbeterd voor mobiele toestellen en voegt voor het eerst een betaaloptie toe voor mobiele apparaten.

"Betere shopping experience"

"Met deze verbetering bieden we onze fans een betere 'shopping experience', heel veel inspiratie en de mogelijkheid om favoriete items overal en altijd te bestellen", zegt CEO en oprichter van Rituals, Raymond Cloosterman in een persbericht.

 

De producten die op de website worden verkocht liggen opgeslagen bij Fonq.nl, dat ook instaat voor andere fulfilment, betalingen, administratie en klantenservice. Het was nog maar iets meer dan twee jaar geleden dat Rituals een eigen webwinkel lanceerde, maar het bedrijf vond het dus nu al tijd om die grondig aan te pakken en te vernieuwen.

 

Rituals heeft momenteel ongeveer 300 winkels wereldwijd, met daarnaast ook nog eens vijfhonderd shop-in-shops. Volgens Cloosterman opent de keten momenteel dagelijks een nieuwe vestiging.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres.