Op=Op Voordeelshop opent honderdste filiaal in Ede | RetailDetail

Op=Op Voordeelshop opent honderdste filiaal in Ede

Op=Op Voordeelshop opent honderdste filiaal in Ede

Op=Op Voordeelshop opent op 4 juni 2015 zijn honderdste filiaal, in Ede. Die opening volgt snel op de vestiging in Middelburg en nummer 101 ziet binnenkort het daglicht in Tilburg, waar Op=Op Voordeelshop voor de derde keer een filiaal opent.

Nog twintig openingen dit jaar

Dit jaar moeten er voor Op=Op Voordeelshop nog eens twintig extra winkels bijkomen, verspreid over heel Nederland. De winkel in Ede is gevestigd in een voormalig pand van Schoenenreus.


"We hebben daar de beschikking over zo'n 400 vierkante meter vloeroppervlakte. Meer dan voldoende ruimte om het assortiment drogisterij-artikelen, wasmiddelen, reinigingsproducten en aanverwante artikelen aan de klanten te presenteren", zegt het bedrijf in een persbericht.


De eerste winkel van Op=Op Voordeelshop opende in 1997 zijn deuren in Klazienaveen. Sinds 1999 hebben franchisenemers de kans om hun eigen vestiging te openen. In de daaropvolgende jaren werden al snel de eerste twintig filialen geopend.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.