Op=Op Voordeelshop rekent op groei | RetailDetail

Op=Op Voordeelshop rekent op groei

Op=Op Voordeelshop rekent op groei
Winkelketen Op=Op Voordeelshop rekent de komende jaren op verdere groei. Het huidige aantal van 53 winkels moet de komende periode groeien naar tachtig vestigingen.

Gezonde organisatie

Volgens eigenaren Vincent Alkema En Jos Venema loopt de formule, die vooral partijen verzorgingsproducten, schoonmaak- en wasmiddelen verkoopt, uitstekend. "Op=Op is een gezonde organisatie. We hebben nu 53 vestigingen in heel Nederland en de winkels doen het goed", zegt Alkema in het Dagblad van het Noorden.

 

De keten kwam deze week in het nieuws toen curator Ronald Klarus de deuren van drie vestigingen in Drenthe sloot na het faillissement van de franchisenemer. De directie van Op=Op besloot de winkels over te nemen en komende maandag gaan de winkels weer open. Waarschijnlijk kunnen twaalf van de veertien werknemers weer aan de slag in hun oude baan. Op=Op Voordeelshop werd veertien jaar geleden door ondernemer Henk Jonker opgericht in Klazienaveen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres. 

Luxemerken stuwen winst L’Oréal

09/02/2018

Ondanks een magere omzetgroei in 2017 kan het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal toch uitpakken met een fors gestegen nettowinst. Dat heeft het te danken aan sterke prestaties van het luxesegment, waar de marges hoger zijn.

Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

09/02/2018

A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister, heeft Roland van den Berg benoemd tot algemeen directeur van die laatste keten. Hij vervangt er Bert Verhoef, die aan het hoofd van Kruidvat België en Frankrijk komt te staan.

Unilever schrapt banen bij Belgisch retailsalesteam

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar team van winkelvertegenwoordigers. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Back to top