Op=Op Voordeelshop rekent op groei

Op=Op Voordeelshop rekent op groei
Winkelketen Op=Op Voordeelshop rekent de komende jaren op verdere groei. Het huidige aantal van 53 winkels moet de komende periode groeien naar tachtig vestigingen.

Gezonde organisatie

Volgens eigenaren Vincent Alkema En Jos Venema loopt de formule, die vooral partijen verzorgingsproducten, schoonmaak- en wasmiddelen verkoopt, uitstekend. "Op=Op is een gezonde organisatie. We hebben nu 53 vestigingen in heel Nederland en de winkels doen het goed", zegt Alkema in het Dagblad van het Noorden.

 

De keten kwam deze week in het nieuws toen curator Ronald Klarus de deuren van drie vestigingen in Drenthe sloot na het faillissement van de franchisenemer. De directie van Op=Op besloot de winkels over te nemen en komende maandag gaan de winkels weer open. Waarschijnlijk kunnen twaalf van de veertien werknemers weer aan de slag in hun oude baan. Op=Op Voordeelshop werd veertien jaar geleden door ondernemer Henk Jonker opgericht in Klazienaveen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Binnenkort geen sigaretten meer bij Kruidvat en Trekpleister

04/01/2018

Kruidvat en zusterketen Trekpleister halen ten laatste volgend jaar alle tabaksproducten uit hun rekken. De Stichting Tegen Kanker en Alliantie Nederland Rookvrij hopen dat ook de supermarkten het voorbeeld volgen, maar die staan niet meteen te trappelen.

Zalando gaat ook make-up verkopen

18/10/2017

De modewebshop Zalando gaat in Duitsland voortaan ook schoonheidsproducten verkopen. Om die nieuwe producten in de kijker te zetten komt er een fysieke schoonheidswinkel in Berlijn. Zalando maakte ook kwartaalcijfers bekend, met een omzetgroei van bijna 30%.

DIO-drogisterijen worden allemaal DA

16/10/2017

De Mosadex-groep heeft de toekomstplannen voor de ketens DIO en DA uit de doeken gedaan. Het plan is om in de toekomst beide ketens te laten verdergaan onder de naam van DA, DIO verdwijnt zo uit het straatbeeld.

Dollar Shave Club op weg naar Europa

10/10/2017

Volgend jaar wil de Dollar Shave Club zijn opwachting maken in Europa. De abonnementsdienst voor scheermesjes, die in handen is van Unilever, is al langer een succes in de Verenigde Staten.

Etos naar België dankzij fusie Ahold-Delhaize

18/09/2017

Drogisterijketen Etos gaat profiteren van de fusie van haar moederbedrijf, het Nederlandse Ahold, met het Belgische Delhaize. Daardoor kunnen de producten van Etos verkocht gaan worden in onder andere België, Griekenland en Roemenië.

Ecover en Method in handen van SC Johnson

15/09/2017

De Amerikaanse fabrikant van onderhoudsproducten SC Johnson neemt de ecologische schoonmaakproducenten Ecover en Method over van hun moederbedrijf People Against Dirty. Daarbij geeft het bedrijf geen financiële details vrij. 

Back to top