Op=Op Voordeelshop rekent op groei | RetailDetail

Op=Op Voordeelshop rekent op groei

Op=Op Voordeelshop rekent op groei
Winkelketen Op=Op Voordeelshop rekent de komende jaren op verdere groei. Het huidige aantal van 53 winkels moet de komende periode groeien naar tachtig vestigingen.

Gezonde organisatie

Volgens eigenaren Vincent Alkema En Jos Venema loopt de formule, die vooral partijen verzorgingsproducten, schoonmaak- en wasmiddelen verkoopt, uitstekend. "Op=Op is een gezonde organisatie. We hebben nu 53 vestigingen in heel Nederland en de winkels doen het goed", zegt Alkema in het Dagblad van het Noorden.

 

De keten kwam deze week in het nieuws toen curator Ronald Klarus de deuren van drie vestigingen in Drenthe sloot na het faillissement van de franchisenemer. De directie van Op=Op besloot de winkels over te nemen en komende maandag gaan de winkels weer open. Waarschijnlijk kunnen twaalf van de veertien werknemers weer aan de slag in hun oude baan. Op=Op Voordeelshop werd veertien jaar geleden door ondernemer Henk Jonker opgericht in Klazienaveen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.