Pour Vous-directeur kiest voor andere carrière | RetailDetail

Pour Vous-directeur kiest voor andere carrière

Pour Vous-directeur kiest voor andere carrière

Paulien Ruiter, operationeel directeur bij Pour Vous, heeft besloten om haar functie bij het bedrijf neer te leggen. Ze gaat in de plaats aan de slag als mede-eigenaar van een vestiging van de keten in Amsterdam.

Nieuwe uitdaging

Ruiter was al sinds 1997 algemeen directeur bij parfumerieketen Pour Vous en werd na de overname door Ici Paris XL aangesteld als operationeel directeur. Een woordvoerder van de keten laat nu weten aan RetailNews dat Ruiter behoefte heeft aan een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 december begint ze als franchisenemer in de Leidsestraat in Amsterdam. Een opvolger is er momenteel nog niet. "Daar zijn we momenteel druk mee bezig", zegt de woordvoerder.


Pour Vous hoopt in Nederland door te groeien naar een top-drie positie, door het aantal winkels uit te breiden. Momenteel heeft de keten ongeveer 40 winkels in Nederland. Om sneller zelfstandige ondernemers aan te trekken geeft Pour Vous kandidaten de mogelijkheid om alvast aspirant-lid te worden, zodat ze kunnen profiteren van het inkoopvoordeel en de marketingondersteuning van moederbedrijf A.S. Watson. Daarna kunnen ze doorgroeien naar een volwaardige winkel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres.