Pour Vous-directeur kiest voor andere carrière

Pour Vous-directeur kiest voor andere carrière

Paulien Ruiter, operationeel directeur bij Pour Vous, heeft besloten om haar functie bij het bedrijf neer te leggen. Ze gaat in de plaats aan de slag als mede-eigenaar van een vestiging van de keten in Amsterdam.

Nieuwe uitdaging

Ruiter was al sinds 1997 algemeen directeur bij parfumerieketen Pour Vous en werd na de overname door Ici Paris XL aangesteld als operationeel directeur. Een woordvoerder van de keten laat nu weten aan RetailNews dat Ruiter behoefte heeft aan een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 december begint ze als franchisenemer in de Leidsestraat in Amsterdam. Een opvolger is er momenteel nog niet. "Daar zijn we momenteel druk mee bezig", zegt de woordvoerder.


Pour Vous hoopt in Nederland door te groeien naar een top-drie positie, door het aantal winkels uit te breiden. Momenteel heeft de keten ongeveer 40 winkels in Nederland. Om sneller zelfstandige ondernemers aan te trekken geeft Pour Vous kandidaten de mogelijkheid om alvast aspirant-lid te worden, zodat ze kunnen profiteren van het inkoopvoordeel en de marketingondersteuning van moederbedrijf A.S. Watson. Daarna kunnen ze doorgroeien naar een volwaardige winkel.

Tags: