Turkse parfumerie Bargello geopend in Antwerpen | RetailDetail

Turkse parfumerie Bargello geopend in Antwerpen

Turkse parfumerie Bargello geopend in Antwerpen

In Antwerpen heeft de Turkse parfumerieketen Bargello een vestiging geopend in de Wilde Zee. Bargello verkoopt geen grote merken, maar maakt eigen parfums, die geïnspireerd zijn door bekende namen.

 

Tot 75 procent goedkoper

Bargello werd in 1952 opgericht in Turkije, maar heeft ondertussen al meer dan 300 winkels wereldwijd, waaronder een tiental in Nederland. In België is het pas de eerste vestiging, maar er wordt ook al gedacht aan Gent en Brussel.

 

“Onze winkel in Antwerpen is slechts 20 vierkante meter groot, maar dat is ruim voldoende. In de Wilde Zee is veel passage en zijn er heel wat kleine winkeltjes. Vandaar dat we hier beter tot ons recht komen dan pakweg op de Meir”, zegt de Nederlandse zaakvoerder Cengiz Gorgen aan GVA.

 

Bij Bargello zijn 400 eigen parfums te vinden, in flesjes van 50 milliliter, die allemaal tegen de prijs van 19,99 euro worden verkocht.

 

“Qua geur zijn onze parfums perfect vergelijkbaar met die van de grote merken”, zegt Gorgen. “Alleen hebben ze allemaal een nummer in plaats van een naam. Op die manier bespaar je tot 75 procent op je favoriete geur. Voor ieder bekend parfum hebben wij een eigen alternatief. In ons assortiment zitten zowel parfums met zoete appeltjesgeur als kruidige avondgeuren.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Ontdek de nieuwste retailtrends in Antwerpen

26/03/2018

Hoe blijf je als retailer relevant in de retailrevolutie? Boek onze Trend Tour Antwerpen en maak kennis met een tiental innovatieve conceptstores in het kloppend hart van een toonaangevende winkelstad.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.