Werknemers hoofdkantoor Holland & Barrett aan de slag in winkels | RetailDetail

Werknemers hoofdkantoor Holland & Barrett aan de slag in winkels

Werknemers hoofdkantoor Holland & Barrett aan de slag in winkels

Tijdens de feestmaanden gaan alle medewerkers van het hoofdkantoor van Holland & Barrett net als vorig jaar minimaal twee dagen werken in één van de winkels van de keten. Algemeen Directeur Colinda Hoegee gaf het startschot voor het initiatief.

Contactmomenten

Directeur Hoegee werkte vorige week mee in een nieuwe vestiging van Holland & Barrett in Arnhem. De komende maanden zal haar voorbeeld gevolgd worden door alle medewerkers van het hoofdkantoor.


"Je ziet met eigen ogen hoe het er in winkels aan toe gaat en wat je eventueel in je dagelijkse werkzaamheden kunt verbeteren om het onze collega's in de winkels gemakkelijker te maken. Dit is voor iedere persoon en functie natuurlijk anders en we komen dan ook allemaal met andere verbeterpunten en tips terug. Belangrijk en onmisbaar zijn de contactmomenten met de medewerkers én onze bezoekers. We houden de lijnen graag kort", zegt Hoegee over het initiatief.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.