Eigenaar Paradigit redt Polare Eindhoven

Shop-in-shop bij Paradigit?

De winkel sluit zich aan bij de boekhandelsketen Libris en gaat verder onder de naam Van Piere, de oude naam voor de centralisatie van de formule onder de namen Selexyz en Polare. Afgelopen zaterdag kende de onderneming al de eerste handelsdag onder de oude naam.

 

De Koning is de oprichter en eigenaar van computerwinkelketen Paradigit en hij ziet kansen in een samenwerking: het assortiment van Van Piere zou mogelijk worden uitgebreid met onder meer e-readers en tablets van Paradigit. "Als de klant dat wil, komt er straks een shop-in-shop."

 

Elf van de vijftien personeelsleden kunnen hun baan houden na de doorstart. De Koning zegt haast te hebben gemaakt met de doorstart van de winkel. "Ik wilde per se de eerste zijn die een doorstart maakt met een Polare-vestiging", zei De Koning tegen Eindhovens Dagblad. De doorstart is dan ook in enkele dagen gerealiseerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


28/09/2016

Het Canadese Hudson’s Bay heeft bevestigd dat het ook vestigingen gaat openen in Amstelveen en Almere. Het heeft nu al langlopende huurovereenkomsten getekend voor dertien locaties in Nederland, goed voor een oppervlakte van bijna 172.400 m².

27/09/2016

Muziekwinkelketen Keymusic opent op 29 oktober een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Het is ondertussen al de achttiende winkel van de keten.

22/09/2016

Blokker springt met zijn nieuwe actie "Dolle Dagen" naar eigen zeggen in het gat dat de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf en het Prijzencircus van V&D achterlieten. Meer dan duizend producten worden krijgen tijdens de actie een lagere prijs opgeplakt.

20/09/2016

Een aantal modellen van printerfabrikant HP aanvaarden sinds kort geen inkt meer van huismerken, die over het algemeen stukken goedkoper zijn dan de inkt van het merk zelf. Fabrikanten verdienen dan ook veel meer aan de verkoop van die inkt.

20/09/2016

Het vertrouwen van de Nederlandse consument is in september gestegen tot zijn hoogste peil dit jaar. Er zijn nu 8 procent meer optimisten dan pessimisten. Bovendien blijken ze ook meer uit te geven.

20/09/2016

Oprichter Francky Dedeyne is na 19 jaar opnieuw eigenaar van de keten van muziekwinkels Key Music. Met de hulp van investeringsmaatschappij Standard Investment heeft Dedeyne het bedrijf teruggekocht van de Haagse BMI-groep, voor een niet nader genoemd bedrag.

Back to top