Per 1 januari nieuwe directeur voor Phone House Nederland | RetailDetail

Per 1 januari nieuwe directeur voor Phone House Nederland

Per 1 januari nieuwe directeur voor Phone House Nederland

Vanaf 1 januari 2014 is Eric-Jan Doorenbosch de nieuwe managing director van Phone House Nederland. Hij komt over van KPN en zal de taken van Nick Wilcox overnemen.

Promotie voor huidige directeur

Doorenbosch is momenteel aan de slag bij KPN, waar hij sinds april van dit jaar de directeur marketing consumentenmarkt is. Eerder was hij ook directeur van KPN-dochter Hi Mobile. Doorenbosch zal Wilcox opvolgen, die wel voor het moederbedrijf Carphone Warehouse zal blijven werken. Hij schuift door naar de afdeling Retail Europa, die verantwoordelijk is voor de aansturing van alle vestigingen van Phone House in Europa.


Phone House heeft in Nederland meer dan tweehonderd filialen en ook Typhone.nl maakt onderdeel uit van de groep. Daarnaast zijn er ook vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Ierland, Portugal, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk, goed voor in totaal meer dan 2.300 winkels. In Ierland en het Verenigd Koninkrijk staat de keten nog steeds bekend als The Carphone Warehouse.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.

Leapp failliet, hoopt op doorstart

11/06/2018

Leapp, een verkoper van tweedehands Apple-toestellen, is failliet. Dat meldt de retailer op zijn website. De curator onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een doorstart.

Coolblue lanceert reparatiedienst voor smartphones

04/06/2018

Coolblue heeft zich weer een extra stukje van de 'customer journey' toegeëigend: nu stort de Rotterdamse webshop(groep) zich ook op het herstellen van smartphones.

Zo vertelt Philips Hue een emotioneel merkverhaal op de winkelvloer

24/05/2018

De geconnecteerde Hue-lampen bezorgen de verlichtingsmarkt nieuwe impulsen. Maar hoe breng je de klantreis in kaart voor een volstrekt nieuwe productcategorie? Dat is de uitdaging voor de trademarketingafdeling van Philips Lighting.