Bax-shop trekt naar Italië en Amsterdam | RetailDetail

Bax-shop trekt naar Italië en Amsterdam

Bax-shop trekt naar Italië en Amsterdam

Bax-shop, de muziekwinkel die vooral online furore wist te maken, heeft een webshop geopend in Italië. Het is ondertussen al het zevende land waar Bax-shop een gelokaliseerde site opent. Daarnaast komt er ook een winkel in Amsterdam.

 

Vierde fysieke winkel

Naast Italië en Nederland is Bax-shop ook al te vinden in Frankrijk, Engeland, Spanje en België. Alle bestellingen worden nog steeds verstuurd vanuit Zeeland, maar de klantenservice wordt volledig ingevuld door werknemers die de lokale talen beheersen. Binnenkort wil de muziekwinkel ook nog een webshop openen in Zweden.

 

De nieuwe winkel in Amsterdam zal het vierde fysieke verkooppunt zijn van Bax-shop. Eerder opende het al winkels in thuishaven Goes, Rotterdam en in het Belgische Antwerpen.

 

Eerder deze week lanceerde het ook een nieuwe huisstijl voor de website. Zo hoopt het de betrokkenheid van dj’s, producers en muzikanten te vergroten. Dat schrijft Emerce.

 

Begin dit jaar kwam Bax-shop ook al op de proppen met gratis same-day delivery voor grote bestellingen. Het was toen de eerste Nederlandse retailer die dezelfde dag aan huis levert zonder extra kosten aan te rekenen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.