BCC gaat verkopen via bol.com

BCC gaat verkopen via bol.com
BCC

Elektronicaketen BCC en webshop bol.com gaan samenwerken. Daarbij zal BCC starten met de verkoop van groot- en klein-huishoudelijke artikelen en televisies via bol.com. In de toekomst wordt het assortiment nog uitgebreid.

Aanvullende services

“Niemand kan in zijn eentje in alles de beste zijn, met deze samenwerking verbinden we de e-commercekracht van bol.com met de fysieke wereld van BCC. Onze expertise in consumentenelektronica en ons winkelnetwerk maken dat we samen de beste invulling kunnen geven aan de customer journey in ons marktsegment in Nederland”, aldus Herman Bramer, algemeen directeur bij BCC.

 

“We starten in de loop van volgende week met het aanbieden van ons assortiment via bol.com en kijken met elkaar naar de mogelijkheden om in de toekomst samen extra services aan te bieden.” Die extra services kunnen gaan van de installatie van aangekochte toestellen bij de klant thuis, tot herstellingen of retouren via de fysieke winkels van BCC.

 

“We zijn heel enthousiast dat BCC met ons een partnership aangaat, want we zijn ervan overtuigd dat samenwerken vandaag de dag het succes vormt voor retail. Je kunt elkaar versterken door expertises en kennis samen te voegen”, zegt Huub Vermeulen, algemeen directeur bij bol.com.

 

Bol.com voegt zo opnieuw een partner toe aan zijn platform. Ondertussen worden al een derde van alle verkopen bij de webshop via die partners afgerond.

Tags: