BCC zet steviger in op online verkoop

BCC zet steviger in op online verkoop

Elektronicaketen BCC wil marktaandeel winnen met de eigen webwinkel. Daartoe schrapt het bedrijf de bezorgkosten en kunnen klanten voortaan tot tien uur 's avonds bestellen, om de aankoop vervolgens al de volgende dag te ontvangen.

Meer service voor meer klanten?

Tot nu toe lag de grens voor bezorging op de volgende werkdag om 18.00 uur 's avonds. De gratis bezorging geldt ook voor klanten die in de winkels hun aankoop doen. De bezorging van producten tot dertig kilo gebeurt door PostNL. Voor zwaardere bestellingen, zoals wasmachines en koelkasten, wordt de eigen bezorgdienst ingezet, zo meldt het vakblad Twinkle.

 

Klanten die hun bestelling via de bezorgdienst van BCC laten bezorgen krijgen via sms het tijdstip van aflevering door. De gratis bezorging geldt wel enkel tot de voordeur: wie het apparaat ook volledig geïnstalleerd wil hebben, moet nog vijftien euro bijbetalen. Op korte termijn hoopt BCC in samenwerking met fabrikanten ook het online aanbod aanzienlijk uit te breiden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Google wil gaan verkopen in Google Shops

20/10/2017

Google opende vorig jaar al zijn eerste Google Shop als pop-upwinkel in New York, maar daar werden geen producten verkocht. Met de lancering van de nieuwe Google Pixel-smartphones wil de internetreus dat wel gaan doen.

Fnac Darty groeit met 6 procent in derde kwartaal

20/10/2017

In het derde kwartaal van 2017 is de omzet Fnac Darty met 6% gegroeid naar 1,792 miljard euro. Daarbij meldt het bedrijf tevens dat de integratie van Fnac en Darty voorloopt op schema. Ook in de Benelux was er sprake van groei.

Topman Samsung stapt op, ondanks recordwinst

13/10/2017

Het Zuid-Koreaanse Samsung heeft ook in het afgelopen kwartaal een recordwinst gehaald, dankzij sterke prestaties van de chipdivisie. Dat hield een van de drie CEO’s echter niet tegen om op te stappen.

Fnac-Darty stelt nieuw directiecomité voor

12/10/2017

Iets meer dan een jaar na de fusie van Fnac en Darty en enkele maanden na de toch wel onverwachte overstap van CEO Alexandre Bompard naar Carrefour heeft de Franse entertainment- en elektrogroep Fnac-Darty zijn nieuwe directiecomité bekendgemaakt.

Pc-verkoop al 12 kwartalen op rij achteruit

12/10/2017

De verkoop van pc’s is in het derde kwartaal opnieuw gezakt, nu met 3,6%. Daarmee krimpt de markt nu al drie jaar op rij, zo becijferde onderzoeksbureau Gartner.

Coolblue zoekt duizend bezorgers extra

05/10/2017

Webshop Coolblue is op zoek naar duizend extra bezorgers. Zo wil het zijn witgoedleveringen nog verder uitbouwen. Momenteel heeft het Nederlandse bedrijf al een groot deel van die leveringen in eigen handen.

Back to top