BCC zet steviger in op online verkoop | RetailDetail

BCC zet steviger in op online verkoop

BCC zet steviger in op online verkoop

Elektronicaketen BCC wil marktaandeel winnen met de eigen webwinkel. Daartoe schrapt het bedrijf de bezorgkosten en kunnen klanten voortaan tot tien uur 's avonds bestellen, om de aankoop vervolgens al de volgende dag te ontvangen.

Meer service voor meer klanten?

Tot nu toe lag de grens voor bezorging op de volgende werkdag om 18.00 uur 's avonds. De gratis bezorging geldt ook voor klanten die in de winkels hun aankoop doen. De bezorging van producten tot dertig kilo gebeurt door PostNL. Voor zwaardere bestellingen, zoals wasmachines en koelkasten, wordt de eigen bezorgdienst ingezet, zo meldt het vakblad Twinkle.

 

Klanten die hun bestelling via de bezorgdienst van BCC laten bezorgen krijgen via sms het tijdstip van aflevering door. De gratis bezorging geldt wel enkel tot de voordeur: wie het apparaat ook volledig geïnstalleerd wil hebben, moet nog vijftien euro bijbetalen. Op korte termijn hoopt BCC in samenwerking met fabrikanten ook het online aanbod aanzienlijk uit te breiden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Voor het eerst minder smartphones verkocht

22/02/2018

2017 mag dan alweer een recordjaar zijn voor de smartphoneverkopers, toch begint de markt af te koelen: in het vierde kwartaal gingen voor het eerst sinds 2004 wereldwijd minder smartphones over de toonbank.

Fusie legde Fnac Darty geen windeieren

22/02/2018

De Franse entertainment- en elektroretailer Fnac Darty, de groep boven het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft “een solide 2017” achter de rug. De omzet steeg immers met bijna 40%.

Ceconomy vindt vooral online groei

09/02/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van Media Markt en Saturn, heeft in het eerste kwartaal van het lopende boekjaar een kleine omzetstijging weten te behalen dankzij een sterkere online verkoop. Zoals verwacht viel de winst wel terug.

Verzekeraar op één na grootste aandeelhouder Fnac-Darty

08/02/2018

Investeringsfonds Knight Vinke heeft zijn participatie in Fnac-Darty, de fusiegroep die ook de Belgische elektroketen Vanden Borre en de Nederlandse retailer BCC in handen heeft, verkocht aan verzekeringsmakelaar SFAM.

Ondanks tegenvallende verkoop recordwinst voor Apple

02/02/2018

Apple heeft in het eerste kwartaal van zijn boekjaar, dat eindigde op 30 december 2017, zijn records qua omzet en winst weten te breken. Toch zijn er ongunstige signalen, want de verkoop van de iPhone bleef onder de verwachtingen.

Computerchips drijvende factor achter recordwinst Samsung

31/01/2018

Het Koreaanse technologiebedrijf Samsung heeft ook in het vierde kwartaal een recordwinst gehaald, wat het vooral te danken heeft aan de chipdivisie. Daar blijven de prijzen immers erg hoog.

Back to top