Coolblue opent grote winkel in Hasselt

Gevel winkel van retailer Coolblue in Hasselt
Foto: Coolblue

Coolblue heeft in het nieuwe winkelcentrum Quartier Bleu in Hasselt de deuren geopend van zijn vijfde winkel in België. Het is een groot pand geworden met twee verdiepingen en 53 medewerkers.

 

Acht productwerelden

In Hasselt heeft Coolblue zijn vijfde Belgische winkel geopend. De vestiging, die in augustus al werd aangekondigd, is te vinden in de gloednieuwe winkelwijk Quartier Bleu - die door de lockdown dit voorjaar in alle stilte en met nog een vijfde onverhuurde winkels van start ging.


Coolblue is er nu weliswaar een belangrijke extra huurder, met een winkel van 1.700 m² gespreid over twee verdiepingen. Er gaan 53 medewerkers aan de slag - twee vacatures staan nog open - en meer dan 1.000 producten worden er uitgestald. De winkel wordt onderverdeeld 8 ‘productwerelden', zoals witgoed en telefonie.


“Ook kan je in onze winkel in Hasselt langskomen voor persoonlijk advies, het ophalen van online bestellingen en om je smartphone of tablet te laten repareren", zegt Camille Depuydt, manager van Coolblue België. De winkel dient bovendien als uitvalsbasis voor de eigen bezorgservice CoolblueFietst.