Coolblue zoekt duizend bezorgers extra

Coolblue zoekt duizend bezorgers extra

Webshop Coolblue is op zoek naar duizend extra bezorgers. Zo wil het zijn witgoedleveringen nog verder uitbouwen. Momenteel heeft het Nederlandse bedrijf al een groot deel van die leveringen in eigen handen.

Sneller uitrollen

Vorig jaar lanceerde Coolblue met CoolblueBezorgt een programma waarmee het witgoed in eigen beheer bij de klant thuis ging leveren. Het grootste deel van die leveringen worden nu al zelf uitgevoerd en er zijn al meer dan honderd busjes van Coolblue op de baan.

 

Omdat de nieuwe service een groot succes is en kan rekenen op grote tevredenheid van de klant, wil Coolblue het concept nu sneller uitrollen. Daarom werden er duizend vacatures voor bezorgers uitgeschreven, die aan de slag moeten vanuit de regionale depots in Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Amsterdam, Groningen en Apeldoorn. Dit jaar kwamen er ook al 250 extra bezorgers bij.

 

"We willen het voor onze klanten elke dag een beetje beter doen. Een onderdeel waar we – tot voor kort – geen invloed op hadden, was de laatste kilometer tot bij de klant zelf. Daar brengen we nu in Nederland verandering in door zelf de levering van witgoedproducten in handen te nemen”, zie Pieter Zwart, directeur van Coolblue, bij de lancering van de dienst.