Directeur verlaat Expert Groep | RetailDetail

Directeur verlaat Expert Groep

Directeur verlaat Expert Groep

Expert Groep heeft vandaag bekend gemaakt dat Gabri Martèl vanaf 1 januari 2014 zijn functie van statutair directeur neerlegt. "Omwille van persoonlijke redenen", klinkt het.

Zes jaar in dienst

"Wij betreuren dit besluit, maar respecteren het ook. De overige leden van het directieteam zullen de taken van Martèl de komende weken waarnemen, waarmee de continuïteit op korte termijn is gewaarborgd", liet een woordvoerder van Expert Groep in een reactie weten. Over een mogelijke opvolger is nog geen nieuws.

 

Martèl was sinds 1 januari 2008 in dienst als statutair directeur van Expert Groep. Voorheen was Martèl ook in dienst als verkoopsdirecteur bij Sony Benelux en bij Philips Benelux. Hij was ook managing director bij BCC Elektro.

 

Expert is één van de drie grootste merken in de elektronicabranche met 150 winkels in Nederland. De keten vierde dit jaar haar 45-jarig bestaan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.