Directeur verlaat Expert Groep | RetailDetail

Directeur verlaat Expert Groep

Directeur verlaat Expert Groep

Expert Groep heeft vandaag bekend gemaakt dat Gabri Martèl vanaf 1 januari 2014 zijn functie van statutair directeur neerlegt. "Omwille van persoonlijke redenen", klinkt het.

Zes jaar in dienst

"Wij betreuren dit besluit, maar respecteren het ook. De overige leden van het directieteam zullen de taken van Martèl de komende weken waarnemen, waarmee de continuïteit op korte termijn is gewaarborgd", liet een woordvoerder van Expert Groep in een reactie weten. Over een mogelijke opvolger is nog geen nieuws.

 

Martèl was sinds 1 januari 2008 in dienst als statutair directeur van Expert Groep. Voorheen was Martèl ook in dienst als verkoopsdirecteur bij Sony Benelux en bij Philips Benelux. Hij was ook managing director bij BCC Elektro.

 

Expert is één van de drie grootste merken in de elektronicabranche met 150 winkels in Nederland. De keten vierde dit jaar haar 45-jarig bestaan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zo vertelt Philips Hue een emotioneel merkverhaal op de winkelvloer

24/05/2018

De geconnecteerde Hue-lampen bezorgen de verlichtingsmarkt nieuwe impulsen. Maar hoe breng je de klantreis in kaart voor een volstrekt nieuwe productcategorie? Dat is de uitdaging voor de trademarketingafdeling van Philips Lighting.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.