Eerste Samsung Experience Stores openen deuren | RetailDetail

Eerste Samsung Experience Stores openen deuren

Eerste Samsung Experience Stores openen deuren

In Haarlem en Den Haag zijn vandaag de twee eerste Experience Stores van Samsung opengegaan. Volgende maand komen daar nog drie vestigingen bij. De winkels vormen een samenwerking met Phone House.

Na Nederland rest van Europa

In de Samsung Experience Stores kunnen consumenten het volledige mobiele gamma van Samsung ontdekken, met alle mobiele telefoons, tablets en wearables zoals de smartwatches. Daarnaast kunnen ze net zoals bij gewone winkels van The Phone House abonnementen bij verschillende aanbieders afsluiten.

 

Na de filialen in Haarlem en Den Haag komen er ook Samsung Experience Stores in Amersfoort, Apeldoorn en Eindhoven. Daarna volgen er vestigingen in Duitsland, Ierland, Portugal, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Ook daar zal Samsung samenwerken met de Carphone Warehouse Group, het moederbedrijf van The Phone House.

 

Met de Experience Stores is Samsung bezig aan een inhaalbeweging op Apple, dat wereldwijd al veel meer Apple Stores heeft. Tot nu toe werkte Samsung vooral met shop-in-shops.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.

Fnac Darty groeit verder dankzij samenwerkingen

23/04/2018

Elektronicareus Fnac Darty zag in het eerste kwartaal van 2018 de omzet licht groeien. De groep boekte naar eigen zeggen grote vooruitgang in zijn herstelplan: eind 2018 wil het bedrijf voor 130 miljoen euro aan synergievoordelen realiseren.

De ‘Schnäppcam’ lokt klanten weer naar de winkel

16/04/2018

De strijd aanbinden met webshops lijkt in deze tijd een verloren zaak voor veel fysieke winkels, maar niet alle winkeliers gooien zomaar de handdoek in de ring. Dat bewijst een Duitse witgoedhandelaar die een originele manier vond om klanten te lokken.