EG Computer Specialisten failliet | RetailDetail

EG Computer Specialisten failliet

EG Computer Specialisten failliet

EG Computer Specialisten uit Overijssel is failliet verklaard. Het bedrijf had naast een fysieke winkel in Lemelerveld en Nijverdal ook een eigen webshop. Die was nog een tijdje bereikbaar, maar is nu ook uitgeschakeld.

 

Webshop gesloten

Klanten konden in afwachting van de beslissing van de curator nog producten bestellen die beschikbaar waren in de winkel en dus zeker geleverd konden worden. Momenteel is ook de webshop echter niet meer bereikbaar.

 

Bij EG Computer Specialisten waren 18 mensen in dienst, maar die moeten nu dus mogelijk op zoek naar een andere baan. Er is nog geen nieuws over een mogelijke doorstart van het bedrijf.

 

EG Computer Specialisten werd in 2007 opgericht. Naast de twee winkels en de webshop is er ook nog een servicepunt in Wijhe. Het bedrijf verkocht niet enkel aan de consument, maar hield zich ook bezig met ICT-diensten, zoals onderhoud, beheer en hulp of afstand. Het bedrijf kreeg het de afgelopen jaren moeilijk door de dalende pc-verkopen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.

Leapp failliet, hoopt op doorstart

11/06/2018

Leapp, een verkoper van tweedehands Apple-toestellen, is failliet. Dat meldt de retailer op zijn website. De curator onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een doorstart.

Coolblue lanceert reparatiedienst voor smartphones

04/06/2018

Coolblue heeft zich weer een extra stukje van de 'customer journey' toegeëigend: nu stort de Rotterdamse webshop(groep) zich ook op het herstellen van smartphones.