Expert benoemt tweekoppige directie officieel

Expert benoemt tweekoppige directie officieel

Expert Holding, de moedermaatschappij van elektronicaketen Expert, heeft haar huidige commercieel directeur, Dik Pijl, en financieel directeur, Ed van den Heuvel, officieel benoemd als de voltallige directie van het bedrijf.

Alleen formele verandering

Pijl beoefent deze functie sinds mei 2012, maar treedt nu ook toe tot de statutaire directie, evenals zijn collega Van den Heuvel. Deze werkt sinds oktober 2013 als financieel topman van het bedrijf.

 

Pijl werkte voorheen onder andere als country manager bij Media Markt en adjunct-directeur bij electronicawinkel BCC. Van den Heuvel is een oud gediende bij Expert en werkt al sinds 1992 bij het bedrijf, waaronder als hoofd van financiële afdelingen. Door de wijziging is het directieteam van Expert definitief, laat het bedrijf weten. Inhoudelijk verandert er verder niets aan hun functie.

 

Expert behoort tot de top-3 sterkste merken in de elektronicabranche met 150 aangesloten vestigingen en een webwinkel. Internationaal kent de formule ruim 7.400 winkelpunten en is de groep actief in 20 landen.

Tags: