Expert benoemt tweekoppige directie officieel | RetailDetail

Expert benoemt tweekoppige directie officieel

Expert benoemt tweekoppige directie officieel

Expert Holding, de moedermaatschappij van elektronicaketen Expert, heeft haar huidige commercieel directeur, Dik Pijl, en financieel directeur, Ed van den Heuvel, officieel benoemd als de voltallige directie van het bedrijf.

Alleen formele verandering

Pijl beoefent deze functie sinds mei 2012, maar treedt nu ook toe tot de statutaire directie, evenals zijn collega Van den Heuvel. Deze werkt sinds oktober 2013 als financieel topman van het bedrijf.

 

Pijl werkte voorheen onder andere als country manager bij Media Markt en adjunct-directeur bij electronicawinkel BCC. Van den Heuvel is een oud gediende bij Expert en werkt al sinds 1992 bij het bedrijf, waaronder als hoofd van financiële afdelingen. Door de wijziging is het directieteam van Expert definitief, laat het bedrijf weten. Inhoudelijk verandert er verder niets aan hun functie.

 

Expert behoort tot de top-3 sterkste merken in de elektronicabranche met 150 aangesloten vestigingen en een webwinkel. Internationaal kent de formule ruim 7.400 winkelpunten en is de groep actief in 20 landen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.

Leapp failliet, hoopt op doorstart

11/06/2018

Leapp, een verkoper van tweedehands Apple-toestellen, is failliet. Dat meldt de retailer op zijn website. De curator onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een doorstart.

Coolblue lanceert reparatiedienst voor smartphones

04/06/2018

Coolblue heeft zich weer een extra stukje van de 'customer journey' toegeëigend: nu stort de Rotterdamse webshop(groep) zich ook op het herstellen van smartphones.