Fame heropent op 9 augustus én gaat online

Fame heropent op 9 augustus én gaat online

De Amsterdamse entertainmentwinkel Fame heropent op 9 augustus de deuren. Daarmee maakt een volgend onderdeel uit de failliete boedel van Free Record Shop een doorstart.

Na FRS en GM ook doorstart voor Fame

Fame was een zelfstandige winkel, die eigendom was van Free Record Shop en zo enkele maanden geleden werd meegesleept in het faillissement van het concern. Al redelijk snel lieten general manager Arthur ter Braak en inkoopmanager Jeroen de Ruiter weten een doorstart te willen realiseren. Na ruim een maand gesloten te zijn geweest heropent de winkel nu op 9 augustus de deuren, zo meldt Emerce.

 

De nieuwe eigenaren van Fame zetten in op consumenten die nog gewoon een cd of dvd willen kopen. Daarnaast gaat de winkel een collectie vinyl vullen. Fame, dat nationale bekendheid geniet, gaat bovendien voor het eerst ook crosschannel optreden: de fysieke winkel wordt aangevuld met een webwinkel, die het hele assortiment van de fysieke Famegaat verkopen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour en Fnac Darty denken aan inkoopalliantie

01/12/2017

Supermarktbedrijf Carrefour en elektronicaverkoper Fnac Darty denken eraan om een alliantie te vormen voor hun elektronica-aankopen. Door die bundeling van krachten kunnen ze de prijzen immers drukken.

Media Saturn lanceert eerste volledig virtuele winkelwereld

21/11/2017

Klanten van Saturn, dat samen met Media Markt deel uitmaakt van de groep Media Saturn, kunnen voortaan hun VR-bril opzetten om de producten in twee virtuele omgevingen te bekijken. De koop ook afronden in VR is voorlopig nog niet mogelijk.

Service is de sleutel voor jarig Keymusic

10/11/2017

De fysieke muziekwinkel heeft zeker nog bestaansrecht, zegt CEO Francky Dedeyne van Keymusic, dat zijn 25e verjaardag viert. "Als je oplossingen verkoopt, speelt prijs minder", stelt hij. Groei komt uit een franchiseconcept, bovendien lonkt het buitenland.

Pieter Haas, CEO Ceconomy: "Wij verkopen een digitaal leven aan de consument"

03/11/2017

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, heeft de sleutel in handen voor de verdere consolidatie van de elektronicasector in Europa. De retailer wordt een verkoper van diensten en oplossingen: “We helpen mensen de juiste beslissingen te nemen.”

Ceconomy groeit verder in transitiejaar

26/10/2017

In het vierde kwartaal van zijn boekjaar is Ceconomy, voorheen onderdeel van de Duitse Metro Group, met 4,6% gegroeid naar 5,264 miljard euro. Vooral online zette het moederbedrijf van onder andere Media Markt grote stappen.

Google wil gaan verkopen in Google Shops

20/10/2017

Google opende vorig jaar al zijn eerste Google Shop als pop-upwinkel in New York, maar daar werden geen producten verkocht. Met de lancering van de nieuwe Google Pixel-smartphones wil de internetreus dat wel gaan doen.

Back to top