Fame heropent op 9 augustus én gaat online | RetailDetail

Fame heropent op 9 augustus én gaat online

Fame heropent op 9 augustus én gaat online

De Amsterdamse entertainmentwinkel Fame heropent op 9 augustus de deuren. Daarmee maakt een volgend onderdeel uit de failliete boedel van Free Record Shop een doorstart.

Na FRS en GM ook doorstart voor Fame

Fame was een zelfstandige winkel, die eigendom was van Free Record Shop en zo enkele maanden geleden werd meegesleept in het faillissement van het concern. Al redelijk snel lieten general manager Arthur ter Braak en inkoopmanager Jeroen de Ruiter weten een doorstart te willen realiseren. Na ruim een maand gesloten te zijn geweest heropent de winkel nu op 9 augustus de deuren, zo meldt Emerce.

 

De nieuwe eigenaren van Fame zetten in op consumenten die nog gewoon een cd of dvd willen kopen. Daarnaast gaat de winkel een collectie vinyl vullen. Fame, dat nationale bekendheid geniet, gaat bovendien voor het eerst ook crosschannel optreden: de fysieke winkel wordt aangevuld met een webwinkel, die het hele assortiment van de fysieke Famegaat verkopen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ceconomy vindt vooral online groei

09/02/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van Media Markt en Saturn, heeft in het eerste kwartaal van het lopende boekjaar een kleine omzetstijging weten te behalen dankzij een sterkere online verkoop. Zoals verwacht viel de winst wel terug.

Verzekeraar op één na grootste aandeelhouder Fnac-Darty

08/02/2018

Investeringsfonds Knight Vinke heeft zijn participatie in Fnac-Darty, de fusiegroep die ook de Belgische elektroketen Vanden Borre en de Nederlandse retailer BCC in handen heeft, verkocht aan verzekeringsmakelaar SFAM.

Ondanks tegenvallende verkoop recordwinst voor Apple

02/02/2018

Apple heeft in het eerste kwartaal van zijn boekjaar, dat eindigde op 30 december 2017, zijn records qua omzet en winst weten te breken. Toch zijn er ongunstige signalen, want de verkoop van de iPhone bleef onder de verwachtingen.

Computerchips drijvende factor achter recordwinst Samsung

31/01/2018

Het Koreaanse technologiebedrijf Samsung heeft ook in het vierde kwartaal een recordwinst gehaald, wat het vooral te danken heeft aan de chipdivisie. Daar blijven de prijzen immers erg hoog.

Schotse winkel ‘ontslaat’ Pepper-robot

23/01/2018

Een vestiging van de Britse keten Margiotta in Edinburgh heeft na amper een week besloten om een experiment met een Pepper-robot stop te zetten. Klanten zouden de robot verwarrend hebben gevonden.

Nieuwe eigenaar sluit alle winkels Kijkshop

23/01/2018

Alweer een bekende keten die er het bijltje bij neerlegt: amper een maand nadat een Zweedse investeerder Kijkshop overnam, sluit die alle zeventig winkels. Alle 400 werknemers worden op straat gezet.

Back to top