Fame heropent op 9 augustus én gaat online | RetailDetail

Fame heropent op 9 augustus én gaat online

Fame heropent op 9 augustus én gaat online

De Amsterdamse entertainmentwinkel Fame heropent op 9 augustus de deuren. Daarmee maakt een volgend onderdeel uit de failliete boedel van Free Record Shop een doorstart.

Na FRS en GM ook doorstart voor Fame

Fame was een zelfstandige winkel, die eigendom was van Free Record Shop en zo enkele maanden geleden werd meegesleept in het faillissement van het concern. Al redelijk snel lieten general manager Arthur ter Braak en inkoopmanager Jeroen de Ruiter weten een doorstart te willen realiseren. Na ruim een maand gesloten te zijn geweest heropent de winkel nu op 9 augustus de deuren, zo meldt Emerce.

 

De nieuwe eigenaren van Fame zetten in op consumenten die nog gewoon een cd of dvd willen kopen. Daarnaast gaat de winkel een collectie vinyl vullen. Fame, dat nationale bekendheid geniet, gaat bovendien voor het eerst ook crosschannel optreden: de fysieke winkel wordt aangevuld met een webwinkel, die het hele assortiment van de fysieke Famegaat verkopen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zo vertelt Philips Hue een emotioneel merkverhaal op de winkelvloer

24/05/2018

De geconnecteerde Hue-lampen bezorgen de verlichtingsmarkt nieuwe impulsen. Maar hoe breng je de klantreis in kaart voor een volstrekt nieuwe productcategorie? Dat is de uitdaging voor de trademarketingafdeling van Philips Lighting.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.