FAME Plaza opent drie nieuwe pop-upwinkels | RetailDetail

FAME Plaza opent drie nieuwe pop-upwinkels

FAME Plaza opent drie nieuwe pop-upwinkels

FAME Plaza opent deze maand drie nieuwe pop-upwinkels. De eerste vestiging opent zaterdag in Spijkenisse.

Nog twee pop-ups deze maand

Dat meldt eigenaar Arthur ter Braak aan Entertainment Business. Eerder werd al bekend dat de muziekretailer in totaal graag zes vestigingen wil openen in Nederland.

 

Halverwege april opende FAME het eerste tijdelijke filiaal in Schiedam. Die winkel boekt een bescheiden succes, zegt Ter Braak. “Het kan natuurlijk altijd beter, maar er hoeft geen geld bij.” Hij voert nu gesprekken voor een andere locatie, waar de doelgroep beter vertegenwoordigd is.

 

Daarnaast worden er vergevorderde gesprekken gevoerd met verhuurders in twee andere steden, zegt de eigenaar. “De contracten zijn nog niet getekend, maar ik verwacht dat we voor het eind van deze maand weer twee nieuwe FAME Plaza pop-ups kunnen openen.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zo vertelt Philips Hue een emotioneel merkverhaal op de winkelvloer

24/05/2018

De geconnecteerde Hue-lampen bezorgen de verlichtingsmarkt nieuwe impulsen. Maar hoe breng je de klantreis in kaart voor een volstrekt nieuwe productcategorie? Dat is de uitdaging voor de trademarketingafdeling van Philips Lighting.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.