FAME Plaza opent drie nieuwe pop-upwinkels | RetailDetail

FAME Plaza opent drie nieuwe pop-upwinkels

FAME Plaza opent drie nieuwe pop-upwinkels

FAME Plaza opent deze maand drie nieuwe pop-upwinkels. De eerste vestiging opent zaterdag in Spijkenisse.

Nog twee pop-ups deze maand

Dat meldt eigenaar Arthur ter Braak aan Entertainment Business. Eerder werd al bekend dat de muziekretailer in totaal graag zes vestigingen wil openen in Nederland.

 

Halverwege april opende FAME het eerste tijdelijke filiaal in Schiedam. Die winkel boekt een bescheiden succes, zegt Ter Braak. “Het kan natuurlijk altijd beter, maar er hoeft geen geld bij.” Hij voert nu gesprekken voor een andere locatie, waar de doelgroep beter vertegenwoordigd is.

 

Daarnaast worden er vergevorderde gesprekken gevoerd met verhuurders in twee andere steden, zegt de eigenaar. “De contracten zijn nog niet getekend, maar ik verwacht dat we voor het eind van deze maand weer twee nieuwe FAME Plaza pop-ups kunnen openen.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.