Fame sluit alle pop-upwinkels | RetailDetail

Fame sluit alle pop-upwinkels

Fame sluit alle pop-upwinkels

Entertainmentconcept Fame gaat eind januari zijn laatste drie pop-upwinkels sluiten. Daarna zal enkel de winkel in Amsterdam openblijven. De eerste pop-up opende acht maanden geleden zijn deuren.

"Niet meer mogelijk enkel op schijfjes"

Fame heeft momenteel nog pop-upwinkels in Tiel, Spijkenisse en Uden. Die dienden als experiment voor mogelijk nieuwe locaties voor vaste winkels. "We hebben op deze manier onderzocht of een entertainmentwinkel in die plaatsen haalbare kaart was. Dat is jammer genoeg niet zo gebleken."

 

"De droevige conclusie is dat je tegenwoordig een bedrijf niet meer kunt draaien op enkel schijfjes. Ondanks de goede condities met de verhuurders van de panden is het niet meer op te brengen. We hebben het in ieder geval geprobeerd", zegt mede-eigenaar Arthur ter Braak.

 

De Fame Plaza in Amsterdam zal gewoon openblijven en het geld dat vrijkomt door het sluiten van de pop-upwinkels zal geïnvesteerd worden in het Amsterdamse filiaal. "We hebben een uitstekende Sinterklaas gedraaid en kijken uit naar de traditioneel drukke kerstperiode."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zo vertelt Philips Hue een emotioneel merkverhaal op de winkelvloer

24/05/2018

De geconnecteerde Hue-lampen bezorgen de verlichtingsmarkt nieuwe impulsen. Maar hoe breng je de klantreis in kaart voor een volstrekt nieuwe productcategorie? Dat is de uitdaging voor de trademarketingafdeling van Philips Lighting.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.