Fame sluit alle pop-upwinkels

Fame sluit alle pop-upwinkels

Entertainmentconcept Fame gaat eind januari zijn laatste drie pop-upwinkels sluiten. Daarna zal enkel de winkel in Amsterdam openblijven. De eerste pop-up opende acht maanden geleden zijn deuren.

"Niet meer mogelijk enkel op schijfjes"

Fame heeft momenteel nog pop-upwinkels in Tiel, Spijkenisse en Uden. Die dienden als experiment voor mogelijk nieuwe locaties voor vaste winkels. "We hebben op deze manier onderzocht of een entertainmentwinkel in die plaatsen haalbare kaart was. Dat is jammer genoeg niet zo gebleken."

 

"De droevige conclusie is dat je tegenwoordig een bedrijf niet meer kunt draaien op enkel schijfjes. Ondanks de goede condities met de verhuurders van de panden is het niet meer op te brengen. We hebben het in ieder geval geprobeerd", zegt mede-eigenaar Arthur ter Braak.

 

De Fame Plaza in Amsterdam zal gewoon openblijven en het geld dat vrijkomt door het sluiten van de pop-upwinkels zal geïnvesteerd worden in het Amsterdamse filiaal. "We hebben een uitstekende Sinterklaas gedraaid en kijken uit naar de traditioneel drukke kerstperiode."

Tags: